Zwembad warmtepomp Comfortpool EasyHeat 3

Waardering:
83%
free deliveryGratis verzending!
fast delivery
default
CP-16013

Met de Comfortpool EasyHeat 3 verwarm je zwembadwater gemakkelijk tot een aangename temperatuur. Een compact model warmtepomp dat bovenal zeer makkelijk in gebruik is: eenvoudig aan te sluiten, eenvoudig in te stellen én eenvoudig te bedienen! De EasyHeat 3 warmtepomp is perfect voor zwembaden van 5.000 tot 10.000 liter en werkt al bij een buitentemperatuur van 10°C. Met de Comfortpool EasyHeat warmtepomp geniet je gemakkelijk, en ook op de minder mooie zomerdagen, van van een heerlijk verwarmd zwembad in je eigen achtertuin.

Handig voor erbij
€ 4,75
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
free deliveryGratis verzending!
Gratis verzending vanaf €50,-
Direct uit voorraad leverbaar
14 dagen niet goed, geld terug garantie
Bestel nu, betaal achteraf
Extra scherp geprijsd
Koop nu veilig met Thuiswinkel waarborg
Eenvoudig retourneren

Koop bij ons met het

Productinformatie

Op het gebied van zwembadverwarming is een warmtepomp de beste methode: energiezuinig en met het hoogste rendement. Een warmtepomp warmt het water op en houdt het daarna op een constante temperatuur (als de filterpomp aanstaat). Zo is het water altijd lekker warm wanneer jij een duik wilt nemen. De Comfortpool warmtepompen zijn uitgerust met een hoogwaardige titanium warmtewisselaar en daarmee goed bestand tegen langdurige blootstelling aan (zout) zwembadwater. De efficiënte schroefcompressor en geluidsarme ventilatormotor garanderen een stille werking.

Voordelen EasyHeat
 • Zeer eenvoudig aan te sluiten
 • Makkelijke bediening via display
 • Ideaal voor kleinere zwembaden
 • Compact model
 • Efficiënte zwembadverwarming
 • Werkt al bij 10°C buitentemperatuur
 • Titanium warmtewisselaar, bestand tegen erosie
Technische details
  • Max. zwembadgrootte: 10.000 L
  • Verwarmingscapaciteit 26°C: 3,3 kW
  • Verwarmingscapaciteit 15°C: 2,2 kW
  • COP waarde*: 5,5
  • Aansluitingen: Ø 32 en 38 mm
  • Incl. Ø 32 mm slang (1 x 2 m)
  • Pompsterkte: 1 - 2 m³ / uur
Extra benodigdheden
  • Om de EasyHeat warmtepomp op jouw Ø 32 mm zwembad en filterpomp aan te sluiten heb je géén aansluitset of extra onderdelen nodig. Supermakkelijk!
  • Voor het aansluiten op een Ø 38 mm zwembad en filterpomp heb je alleen de zwembadverwarming aansluitset nodig.


Verwarmd zwembadwater


De EasyHeat serie


De EasyHeat warmtepompen zijn de eenvoudigste van de Comfortpool warmtepompen, en vooral geschikt voor de 'kleinere' zwembaden. Een EasyHeat warmtepomp is zeer gemakkelijk aan te sluiten, je hebt hier bovendien geen extra onderdelen voor nodig! Het is een kwestie van de zwembadslangen aansluiten, de stekker in het stopcontact en hij kan beginnen met jouw zwembad verwarmen. Ook de bediening van de EasyHeat warmtepomp is zeer eenvoudig, en gaat via een praktisch en overzichtelijk display.Hoe werkt de warmtepomp?


In de warmtepomp stroomt een koudemiddel, en dit koudemiddel neemt warmte uit de buitenlucht op. Het kan altijd bruikbare warmte uit de lucht halen, ook wanneer het buiten nog best koud is. Het koudemiddel wordt zo steeds warmer en verdampt tot een gas. Dit gas stroomt vervolgens in de compressor waar het wordt samengedrukt (gas onder hoge druk wordt namelijk heel warm). Het verhitte gas stroomt daarna langs de leiding met koud zwembadwater, het water warmt op en stroomt vervolgens lekker warm weer terug naar het zwembad. Ondertussen, dankzij het afgeven van zijn warmte aan het zwembadwater, koelt het koudemiddel af en wordt opnieuw vloeibaar, waarna het hele proces opnieuw begint.Werking warmtepomp

 

Comfortpool EasyHeat warmtepomp


Efficiënte, energiezuinige zwembadverwarming


De warmtepomp gebruikt de warmte die al in de buitenlucht zit, en is daarmee een zeer energiezuinige manier van zwembadverwarming. Zuiniger dan bijvoorbeeld elektrische zwembadverwarming, effectiever dan solar verwarming. Bij een warmtepomp is de verhouding van energie die de warmtepomp verbruikt en de warmte die hij oplevert zeer gunstig. Kort gezegd haal je ongeveer 80% warmte gratis uit de natuur, en koop je 20% warmte; een hoog rendement dus! Een warmtepomp is zo een efficiënte én voordelige manier om je zwembad te verwarmen.Stroomverbruik


Hoeveel stroom de EasyHeat warmtepomp daadwerkelijk van dag tot dag gebruikt is moeilijk te zeggen, dit is namelijk afhankelijk van vele factoren zoals de zwembadgrootte, de buitentemperatuur, het gebruik van een isolerend afdekzeil, de afstand tussen de warmtepomp en het zwembad, etc. Maar kort door de bocht kun je zeggen: 1000 liter water 1°C verwarmen zal ongeveer 0,5 kW kosten.

EasyHeat warmtepomp


Is de EasyHeat warmtepomp geschikt voor mijn zwembad?


Of en welke EasyHeat warmtepomp bij jouw zwembad past is vooral afhankelijk van de grootte van het bad. De warmtepomp moet namelijk voldoende capaciteit hebben om al het zwembadwater effectief te kunnen verwarmen. In de tabel hieronder staan de belangrijkste gegevens van alle warmtepompen uit de Comfortpool EasyHeat serie. Let hierbij vooral op de verwarmingscapaciteit en de maximale zwembadgrootte. Overcapaciteit van de warmtepomp mag natuurlijk altijd, maar ondercapaciteit wordt niet aangeraden. Kijk gelijk even naar de minimale pompsterkte, om te zien of je filterpomp sterk genoeg is voor de warmtepomp van jouw keuze.

 

Specificatie EasyHeat 3 Easyheat 5 Easyheat 6
Aanbevolen zwembadgrootte 5000 - 10.000 liter 8000 - 18.000 liter 12.000 - 35.000 liter
Pompsterkte 1 - 2 m³ per uur 2 - 3 m³ per uur 3 -4 m³ per uur
Verwarmingscapaciteit bij 26°C 3,3 kW 5,8 kW 7,0 kW
Verwarmingscapaciteit bij 15°C 2,2 kW 3,8 kW 4,8 kW
COP waarde bij 26°C 5,5 6,5 6,6
COP waarde bij 15°C 4,1 4,5 4,7
Geluidsniveau (op 10 m) 36 dB 37 dB 39 dB
Geluidsniveau (op 1 m) 56 dB 57 dB 59 dB
Meer info Klik hier Klik hier Klik hier

 


* De COP-waarde beschrijft het energieverbruik en rendement van een warmtepomp. Een COP van 3 betekent dat de warmtepomp met 1 kW energie 3 kW warmte kan afgeven.

 

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-16013
Kleur van het productGrijs
MerkComfortpool
ModelEasyHeat 3
Geschikt voorZwembaden tot 10.000 liter
Gewicht24 kg
Afmetingen (LxBxH)41 x 37 x 43 cm
Pakmaat46 x 47 x 50 cm
Garantie2 jaar
Reviews 11
Klantenreviews

Reviews 1 to 3 of 11 total

Pagina
Lijst per per pagina

Reviews 1 to 3 of 11 total

Pagina
Lijst per per pagina