Voetenbad zwembad

  3 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  tit
  productcollection
  1. Opblaaszwembad intex

   ✓ Extra stevige zijwanden
   ✓ Waterplezier voor het hele gezin

   € 39,95
   Direct leverbaar
  2. Zwembad Speelcentrum Dinoland

   ✓ Dino zwembad met glijbaan
   ✓ Met opblaasbare landingsmat

   Aanbiedingsprijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
   Direct leverbaar

  Met een voetenbad voor je zwembad houd je je zwemwater schoon

  Vol enthousiasme schud je je teenslippers soepel van je voeten af en vervolg je de laatste paar meters naar het onweerstaanbare zwembad in je achtertuin blootvoets. Die paar stappen kunnen geen kwaad, zul je wellicht denken. En alhoewel kwaad inderdaad een groot woord is, wordt het zwembadwater er natuurlijk niet veel schoner van. De oplossing? Een voetenbad voor je zwembad! Geen gedoe met losse emmers, maar een handig hulpmiddel dat voor iedereen een uitkomst biedt.

  Hoe gebruik je het voetenbad?

  Een voetenbad voor je zwembad is een eenvoudig, maar doeltreffend hulpmiddel. Wat je ervoor moet doen? Bijna niets! Vul het voetenbad voor je zwembad met water en deze is direct klaar voor gebruik. Voordat je het zwembad betreedt, spoel je telkens je voeten af in het bad. Het water van je zwembad blijft zo stralend en helder. Is je zwembad voorzien van een trapje? Zet het voetenbad daar dan onder, zodat niemand nog vergeet erin te stappen.

  Eenvoudig en functioneel design

  Het zwembad voetenbad van Intex is al meermaals als beste uit tests gekomen. Niet verwonderlijk, want het is eenvoudig in gebruik en heeft een ideaal formaat. Ook met grote voeten pas je er prima in. Het design van het voetenbad is erg eenvoudig. Zo eist het niet de aandacht op die eigenlijk naar het zwembad zelf zou moeten uitgaan. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat je met dit zwembad voetenbad een duurzaam artikel in huis haalt waar je nog jaren plezier van zult hebben.

  Antislipbodem

  Dit voetenbad voor je zwembad heeft overal aan gedacht en heeft daardoor een duidelijke meerwaarde boven de eenvoudige emmer of plastic bak die je tot nu toe voor je zwembad plaatste. De bodem van het voetenbad is namelijk voorzien van een verhoging in de grappige vorm van twee voeten. Deze hebben subtiele noppen, waarmee je zand en ander vuil nog makkelijker van je voeten kunt vegen. De antislipbodem zorgt voor extra veiligheid.

  Een langere levensduur van je zwembadfilter

  Wist je dat je met dit voetenbad voor je zwembad niet alleen profiteert van schoner zwemwater, maar er ook nog eens geld mee kunt besparen? Doordat er minder vuil in je zwembad terechtkomt, hoeft het filter het water minder intensief schoon te maken. Dat betekent dat deze langer meegaat en dat je minder chemicaliën nodig hebt. En dat merk je in je portemonnee! Een voetenbad voor je zwembad is zo ook financieel gezien een slimme keuze!