Opblaasbare zwembaden

Wat is er lekkerder dan op een warme zomerdag voor wat verkoeling in een zwembad plonzen? Een opblaasbaar Intex zwembad is hiervoor de perfecte oplossing: snel opgezet en snel gevuld. En spetteren maar! Opblaasbare zwembaden zijn er in allerlei maten, van kleine speelbadjes voor de kids tot grote zwembaden voor het hele gezin. Of ga je voor een opblaasbaar speelzwembad inclusief glijbaan?

Producten 1-30 van 76

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen
  • Het water in een opblaasbadje moet je na een dag of twee verversen, daarna zitten er te veel bacteriën en algen in. Je kunt dit evenveel verlengen door Comfortpool MiNi Cleaner aan het badje toe te voegen, dan blijft het zo’n 4 à 6 dagen schoon en veilig om in te zwemmen. Of gebruik chloor om het zwembadwater te desinfecteren, ook dan kan het langer blijven staan.
  • Wil je het water in een opblaasbaar zwembad langer kunnen gebruiken dan moet je dit goed onderhouden. Dit bestaat uit twee elementen: waterfiltering en waterzuivering. Voor het filteren van het water gebruik je een filterpomp, vrijwel op elk opblaasbaar Intex Easy Set kun je een filterpomp aansluiten. Om het water zuiver en hygiënisch te houden gebruik je chloor. Schaf bijvoorbeeld een chloor starterspakket aan, en je hebt alles voor een complete waterbehandeling in één.
  • Na gebruik moet je een opblaasbaar zwembad goed schoonmaken. Gebruik groene zeep, wat water en een zachte spons om het opblaasbaar zwembad schoon te poetsen. Hiermee verwijder je de vettige aanslag aan de binnenkant van het bad, en eventueel vuil aan de buitenkant. Wil je het zwembad opbergen? Laat het dan eerst volledig drogen voor je het opvouwt, dit voorkomt schimmel en nare geurtjes.
  • Is je zwembad lek, maar zit er al water in? Met zelfklevende plakkers of een reparatiesetje is het mogelijk om kleine gaatjes onder water te plakken. Kun je zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant bij het lek? Plak dan eerst een plakker aan de binnenkant van het zwembad, onder water, en dan nog eentje ter versteviging aan de buitenkant.
  • Opblaasbare zwembaden zijn er in allerlei vormen en maten, en in evenveel prijsklassen. Een klein spetterbadje voor baby’s en peuters is er al vanaf een paar euro. Daarna geldt eigenlijk hoe groter het opblaaszwembad, hoe hoger de prijs. Het kleinste Easy Set zwembad koop je vanaf €25 en voor het allergrootste opblaasbare zwembad betaal je zo’n €400.
Gobbo FAQ

Met een opblaasbaar zwembad is verkoeling altijd binnen handbereik

Een opblaasbaar Intex zwembad is een geliefd item in de zomermaanden en staat garant voor urenlang waterpret in je eigen achtertuin. In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht, is een Intex opblaaszwembad niet alleen bedoeld voor baby’s en kleine kinderen, maar ook voor de wat oudere kinderen én volwassenen. De grootste voordelen ervan zijn de prijs en de compactheid van het zwembad wanneer je het na de zomer weer opbergt. Opblaaszwembaden zijn in een handomdraai op te zetten en te vullen.Speelcentrum zwembad

Opblaasbare zwembaden in allerlei soorten en maten

Een Intex opblaaszwembad is vandaag de dag razend populair. Niet in de laatste plaats omdat we ook gedurende de Nederlandse zomers steeds vaker met hoge temperaturen te maken krijgen. De zwembaden bestaan in verschillende maten en vormen. Je hoeft zo niet noodgedwongen voor het klassieke opblaasbare zwembad te kiezen, maar kunt voor een variant gaan die voorzien is van allerlei leuke extra’s zoals een opblaasbaar dakje en opblaasbare speelattributen.


 

Hygiëne en veiligheid

Niet alleen is het belangrijk dat je met een opblaaszwembad optimaal plezier beleeft, ook het belang van veiligheid en hygiëne mogen we niet vergeten. Een deel van de Intex opblaasbare zwembaden wordt geleverd inclusief filterpomp. Deze pomp zorgt ervoor dat het water te allen tijde in beweging blijft en zo van vuil gezuiverd wordt. Een extra chloordrijver is nodig om ook onzichtbaar vuil en bacteriën tegen te gaan. Om bladeren, takjes en ander grof vuil te verwijderen, kun je kiezen voor een schepnet .Zwembad met dakje

Een opblaasbaar Intex zwembad voor kinderen én volwassenen

Een opblaaszwembad biedt in veel verschillende situaties uitkomst. Zo is het een slimme keuze wanneer je op zoek bent naar een stukje verkoeling voor kleine kinderen. Zij beschikken zo over hun eigen zwembadje. Voor een wat grotere variant kies je wanneer je ook zelf van de verkoelende werking van het water wilt genieten. Wil je een opblaaszwembad om daar enkel met volwassenen gebruik van de maken? Dan kies je niet voor een klein bad of een familiebad, maar een loungebad.Zwembad met bankje

Zo waarborg je de levensduur van jouw opblaasbaar zwembad

Een opblaaszwembad dien je alvorens je het met water gaat vullen op een vlakke en schone ondergrond te plaatsen. Verzeker jezelf ervan dat er geen scherpe voorwerpen onder de bodem terechtkomen. In een handomdraai is het zwembad klaar om gevuld te worden. Na de zomer berg je het Intex zwembad op een droge plek op om deze van een lange levensduur te garanderen. Houd er rekening mee dat een opblaasbaar zwembad geen aansluiting heeft voor een filterpomp. Je moet het water dus zelf schoonhouden.