Overzicht van onze webwinkels

Mundo Recreatie is úw leverancier op het gebied van outdoor en recreatie artikelen. U koopt onze producten in één van onze webwinkels die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun productgroep. Naast scherpe prijzen doen wij er alles aan om onze klanten ook op andere fronten optimaal te bedienen. Zo hanteren wij een soepel retourbeleid. Ontdek daarnaast de diverse betaalmethodes in al onze shops en onze vlotte levertijden.

Luchtbedplaza
Eén van onze meest bekende webwinkels is Luchtbedplaza. Wij bieden via deze website een breed assortiment luchtbedden aan. Ons belangrijkste merk is Intex, maar ook luchtbedden van Aerobed en Nomad slaapmatten zijn leverbaar. Neem voor meer informatie een kijkje op Luchtbedplaza.

Slaapzakplaza
Via de website Slaapzakplaza verkopen wij kwaliteitsslaapzakken. De website richt zich met een zeer breed assortiment op een even brede doelgroep. Onze hoofdleveranciers zijn Coleman en Nomad. Coleman biedt een range slaapzakken voor het ‘grote publiek’. Nomad is specialistischer en heeft goede slaapzakken voor degenen die hoge eisen stellen aan hun materiaal. Daarnaast verkopen wij nog een budget slaapzak (zowel in een rechte als in een mummy versie) die zeer scherp geprijsd is.

Opblaasbootshop
Opblaasboten verkopen wij voornamelijk van de merken Sevylor en Intex. Sevylor is specialist op het gebied van opblaasboten en opblaaskayakken. Het betreffen kwalitatief superieure opblaasboten- en kayakken. In onze webwinkel Opblaasbootshop krijgt u op de Sevylor opblaasboten de laagste prijsgarantie. 

Zwembadgigant
Wij zijn officieel en rechtstreekse dealer van Intex zwembaden. De Intex zwembaden kenmerken zich door hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Bekijk gerust ons uitgebreide assortiment in onze webwinkel Intex Zwembadgigant

Binnenkort kunt u uitbreiding verwachten van het aantal webwinkels in ons beheer. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen.

Veel online winkelplezier!

Mundo Recreatie
Oostpolderweg 15 
4413NN Krabbendijke 
Email: info@mundo-recreatie.nl
Tel: 085-1044334