Intex zwembad

Rondspetteren in je eigen zwembad, in je eigen tuin? Met een Intex zwembad van Zwembadgigant maak je jouw zomer compleet! Op een warme dag lekker dobberen in verkoelend water? Urenlange waterpret voor de kids? Een Intex zwembad past in elke tuin, is makkelijk op te zetten en kun je met de juiste onderhoudsproducten zelfs de hele zomer laten staan. Op vakantie gaan is niet meer nodig… met een Intex zwembad ben je verzekerd van een zomer vol waterplezier!

Producten 1-30 van 64

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen
  • Intex en Bestway zijn de twee grootste zwembadmerken in Europa. In ieder geval op het gebied van opblaaszwembaden en opzetzwembaden. Wat betreft prijsniveau zit er weinig verschil tussen Intex en Bestway. Onze ervaring als Zwembadgigant is dat de Intex zwembaden ietsje sterker en duurzamer zijn dan de Bestway zwembaden. De reden hiervoor zou kunnen zijn dat Intex al iets langer bestaat. Waardoor de zwembaden iets verder doorontwikkeld zijn.
  • De standaard garantie op Intex zwembaden is 3 maanden (op de liner) en 2 jaar op het metalen frame. Maar als je zuinig bent op je Intex zwembad, deze goed onderhoudt en goed opbergt in de winter kun je jarenlang plezier hebben van je Intex bad. In onze webshop vindt je allerlei tips en producten (talkpoeder, afvoerpomp etc) die je helpen langer plezier te hebben van je zwembad.
  • Gebruikmaken van de zon is altijd de goedkoopste zwembadverwarming. En de mogelijkheden daarvan zijn legio. Bekend zijn de zwarte matjes die je tussen je zwembadpomp en het zwembad aansluit. Dat is gratis verwarming van je zwembad én effectief. Ook van noppenfolie afdekzeilen is bekend dat ze het zwembadwater een paar graden kunnen verwarmen.
  • Intex heeft meer onderhoudsproducten dan zwembaden. Het is dan ook belangrijk om je goed in te lezen als je onbekend bent met het onderhouden van je zwembad. Globaal gezien bestaat het onderhoud altijd uit twee pijlers: waterfiltering en waterhygiëne. Waterfiltering gaat over het gebruiken van een zwembadpomp met filters of zand. Waterhygiëne is het gebruik van chloor, zout, anti-alg enzovoorts. Lees verder op onze website om hierover alles te weten te komen.
  • Officieel niet. Intex geeft geen garantie meer op een zwembad als deze ingegraven is. De zwembaden worden daar ook niet op getest in de fabriek. Anderzijds zijn er voorbeelden bekend (ook onder onze klanten) waarbij het zwembad succesvol ingegraven is. Het is dus in bepaalde omstandigheden wel mogelijk, maar op eigen risico.
Gobbo FAQ

Een Intex zwembad online kopen – bij Zwembadgigant.nl

Genieten van de zomer in je eigen achtertuin? Ga voor een Intex zwembad in de tuin! Op Zwembadgigant vind je het grootste assortiment aan Intex zwembaden; voor jong en oud, en voor grote en kleine tuinen. Er zijn ronde Intex zwembaden, en rechthoekige, grote en kleine, met en zonder frame… Opties genoeg dus! Voor elke wens en elk budget is er een Intex zwembad te vinden. Maar hoe vind je het perfecte Intex zwembad voor jou? We helpen je graag met kiezen!


Intex zwembad

Een Intex zwembad kopen? Welke kies je?

Wat is het perfecte Intex zwembad voor jou? Wanneer je een zwembad gaat kopen kijk je allereerst naar hoe groot het zwembad moet zijn. Wat past er bij jou in de tuin? De kleinste Intex zwembaden zijn zo’n 50 cm groot, maar het allergrootste Intex zwembad is 10 meter groot en bevat bijna 60.000 liter water. Best een verschil dus! Hoe groter het zwembad, hoe meer zwemplezier. Maar een groter zwembad betekent ook meer water en meer onderhoud. Denk hier dus van tevoren goed over na.

Bedenk daarnaast of je jouw zwembad alleen op de warmste dagen gaat gebruiken en daarna weer wilt opbergen. Kies dan een Intex opblaaszwembad: zo opgepompt en na gebruik weer makkelijk op te bergen. Of wil je het zwembad graag de hele zomer laten staan? Ga dan voor een Intex opzetzwembad met een metalen frame, dit kun je het hele zwemseizoen buiten laten staan. Plons erin wanneer je maar wilt! En natuurlijk is er nog de vraag hoeveel je wilt uitgeven aan je Intex zwembad. Een klein opblaaszwembad heb je al voor een tientje, een heel groot framezwembad kan wel 1000 euro kosten.Soorten Intex zwembaden

Keuze genoeg! In het ruime assortiment Intex zwembaden vind je altijd het ideale zwembad voor jou. Je kunt de Intex zwembaden eigenlijk opsplitsen in opblaaszwembaden en opzetzwembaden.

De klassiekers: Intex opblaaszwembad

Intex heeft een groot assortiment met allerlei verschillende opblaasbare zwembaden: de kleinste babybadjes, zwembadjes met een opblaasbare bodem, zwembaden met een bankje of stoeltjes erin en grote opblaasbare familiezwembaden. Zoek je echt iets speciaals? Kijk dan eens naar een Intex speelzwembad: een opblaaszwembad met allerlei extra attributen, zoals een glijbaan, watersproeiers en spelletjes. Een waar opblaasbaar waterparadijs voor kids!


Intex zwembad

Klein prijsje maar mét een frame: Intex Klein Frame zwembaden

Zoek je iets sterkers dan een opblaasbadje, maar wil je geen hoog bedrag uitgeven aan een zwembad? Ga dan voor een Intex Klein Frame zwembad. Kleine frame zwembaden zijn erg populair en passen in elke tuin, en ook nog eens in elk budget. Het zijn niet voor niks de meest verkochte modellen van alle Intex opzetzwembaden! Het goedkoopste klein frame zwembad kost ongeveer 40 euro. Koop er nog een basic onderhoudspakket bij om het water schoon en helder te houden, en voor een klein prijsje heb je een zomer lang waterpret.


Intex zwembad

De absolute toppers: Intex Prism Frame en Intex Ultra XTR Frame zwembaden

Intex heeft een groot assortiment met allerlei verschillende opblaasbaden: de kleinste babybadjes, zwembadjes met een opblaasbare bodem, zwembaden met een bankje of stoeltjes erin en grote opblaasbare familiezwembaden. Zoek je echt iets speciaals? Kijk dan eens naar een Intex speelzwembad: een opblaaszwembad met allerlei extra attributen, zoals een glijbaan, watersproeiers en spelletjes. Een waar opblaasbaar waterparadijs voor kids!


Intex zwembad

Een eigen wellness in de tuin: Intex PureSpa jacuzzi's

Liever ontspannend bubbelen in plaats van zwemmen? Ga voor een complete wellness ervaring in het comfort van je eigen achtertuin… kies een opblaasbare jacuzzi! Intex opblaasjacuzzi’s zijn een combinatie van ultiem comfort en optimaal gebruiksgemak. Je kunt de opblaasbare jacuzzi opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. De ingebouwde pomp blaast de jacuzzi op, filtert het water schoon en verwarmt het water tot een heerlijk warme temperatuur. De ontspannende bubbels of masserende stralen maken de spa-ervaring vervolgens compleet. Het enige wat jij hoeft te doen is… je in het water laten zakken en genieten!Intex zwembad


Compleet Intex zwembad kopen

Ga je voor een wat groter Intex zwembad of een zwembad met frame? In dat geval kun je het beste een compleet Intex zwembad bestellen, oftewel een Intex zwembad met pomp. Met een Intex zwembad inclusief filterpomp blijft het zwembadwater schoon en helder, zodat je het water niet telkens hoeft te verversen en het de hele zomer kunt laten staan. Bij sommige Intex zwembaden wordt er naast een filterpomp ook nog eens een zwembadtrap, grondzeil en afdekzeil meegeleverd, dan heb je gelijk alles in een. Een volledig Intex zwembad met alles erop en eraan, in één handig pakket!Intex zwembad


Intex zwembadpakketten op Zwembadgigant

Vind je het lastig om te bedenken wat je allemaal nog meer nodig hebt om een hele zomer te kunnen genieten van je zwembad? Heb je geen zin om research te doen naar welke filterpomp of warmtepomp er precies op jouw zwembad past, of welke chloortabletten je in het water moet doen? Dat hoeft ook niet! Wij hebben alle research al voor je gedaan. Zwembadgigant heeft hele handige pakketten samengesteld, met daarin alle accessoires die precies passen bij het Intex zwembad van jouw keuze. Bij je Intex zwembad kun je kiezen uit een basispakket, met bijvoorbeeld een schoonmaakset en een afdekzeil, een wat uitgebreider standaardpakket, of een deluxe pakket met een zoutwatersysteem, een zwembadstofzuiger of een warmtepomp. Met de handige zwembadpakketten van Zwembadgigant bestel je alles voor jouw Intex zwembad in een keer. Alles wat je nodig hebt voor een zomer vol zwemplezier bestel je met slechts één druk op de knop. Heel handig!