Bezig met laden...

Intex Graphite Panel zwembaden

Geef jouw tuin een luxe uitstraling met een Graphite Panel zwembad. Het zwembad is voorzien van een kunststof constructie dat niet alleen luxer oogt, maar ook nog eens voor extra stevigheid zorgt. Zo kan jouw zwembad zeker tegen een stootje en heb je jarenlang plezier van het bad! De panelen klik je in elkaar en zijn hierdoor gemakkelijk te bevestigen rond het zwembad.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
tit
productcollection
  1. Zwembad Speelcentrum Dinoland

    ✓ Dino zwembad met glijbaan
    ✓ Met opblaasbare landingsmat

    Speciale prijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
    Direct leverbaar

Intex Graphite Panel zwembadinfo

De Intex Graphite Panel is een uniek zwembad van Intex in haar soort. Dit zwembad met moderne, luxe uitstraling is in een aantal afmetingen leverbaar. Vanwege het aanzicht is dit zwembad een prachtige aanvulling op elke tuin. Het zwembad heeft een sterk metalen frame en een sterke drielaags liner. Het zwembad is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Ideaal om te dobberen, zwemmen of spelen. Urenlang waterplezier voor jong en oud!


Graphite Panel

Sterk Metal Frame met kunststof panelen

Het Graphite Panel zwembad bestaat uit een Metal Frame met daaromheen kwalitatief hoogwaardige grijze kunststof panelen. Deze worden na het opbouwen van het frame bevestigd. Het frame bestaat uit robuuste stalen buizen, zodat het frame bij het oplopen van een deukje niet meteen instabiel wordt. De onderdelen van het frame kunnen zeer makkelijk in elkaar geklikt worden dankzij het Intex Easy Lock SystemTM.


Materiaal voorzien van 3 sterktelagen

Het materiaal van het Graphite Panel zwembad is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het zwembad kan op deze manier tegen een stootje! Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht.

Materiaal liner

Intex zand filterpomp Ultra Frame zwembad

Inclusief zandfilterpomp (4 m³)

Bij dit Graphite Panel zwembad wordt een zandfilterpomp meegeleverd. Deze pomp houdt het zwembadwater in beweging en filtert alle viezigheid eruit. Het water wordt binnenin door een filterbed gepompt, waar alle vuildeeltjes blijven hangen. Daarna stroomt het gefilterde water weer lekker schoon terug naar het zwembad. Het filterbed kun je vullen met glasparels of filterbolletjes (deze worden niet standaard meegeleverd, dus vergeet ze er niet bij te bestellen!).


Inclusief grondzeil, afdekzeil en veiligheidsladder

Het Graphite Panel zwembad wordt zeer compleet geleverd. Dat wil zeggen dat het grondzeil, het afdekzeil en een bijpassende zwembadtrap in het pakket zitten. De trap is een veiligheidstrap, aan een zijde kunnen de treden omhoog geklapt worden. Met het grondzeil wordt de onderzijde van het zwembad beschermd (hier komt het meeste gewicht op). Het afdekzeil heeft kleine gaatjes, zodat de waterkwaliteit behouden blijft en er geen regen op het zeil blijft liggen. Het zeil kan met het randkoord eenvoudig aan het zwembad worden vastgemaakt.

Toebehoren

Stevig en stabiel voor optimaal zwemplezier

Hoe groter het zwembad, hoe belangrijker het is dat het zwembad een degelijke en stabiele constructie heeft. Bij deze Intex Graphite Panel Pool zit dit meer dan goed. De Frame zwembaden staan al jaren bekend om hun uitstekende kwaliteit en stabiliteit.


Binnen 120 minuten opgebouwd

Het opzetten van het Graphite Panel zwembad is relatief eenvoudig, je hebt daar niet meer dan 120 minuten voor nodig. Hierna kun je het zwembad met water gaan vullen. Als eerste spreidt je de liner uit op de plaats waar het zwembad moet komen. Vervolgens zet je het frame in elkaar en bevestig je de liner aan de constructie. Ons advies is om aan het einde van het zwembadseizoen je Graphite Panel zwembad af te breken. Het afbreken van dit zwembad gaat net zo eenvoudig als het opzetten: Sluit de tuinslang aan op het meegeleverde leegloopventiel om het water weg te laten lopen. Hierna kun je het zwembad eventueel schoonmaken en laten drogen. Vervolgens kun je het zwembad afbreken en volgens instructies opbergen.

1. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan
2. Monteer het metalen frame en bevestig de liner
3. Jouw Intex Graphite Panel zwembad is nu klaar om gevuld te worden. Pas nadat het zwembad gevuld is, zal het zwembad zijn definitieve vorm aannemen.
4. Nadat het zwembad gevuld is, bouw je de kunststof ombouw om het zwembad.