Intex Graphite Panel zwembaden

Geef jouw tuin een luxe uitstraling met een Graphite Panel zwembad. Het zwembad is voorzien van een kunststof constructie dat niet alleen luxer oogt, maar ook nog eens voor extra stevigheid zorgt. Zo kan jouw zwembad zeker tegen een stootje en heb je jarenlang plezier van het bad! De panelen klik je in elkaar en zijn hierdoor gemakkelijk te bevestigen rond het zwembad.

Veelgestelde vragen
  • De standaard garantie op Intex zwembaden is 3 maanden (op de liner) en 1 tot 2 jaar op het metalen frame, afhankelijk van het model. Maar als je zuinig bent op je Intex zwembad, deze goed onderhoud en goed opbergt in de winter kun je jarenlang plezier hebben van je Intex bad. In onze webshop vindt je allerlei tips en producten (talkpoeder, afvoerpomp etc) die je helpen langer plezier te hebben van je zwembad.
  • Als het gaat om een pakket waar een zwembad, pomp en accessoires zoals een grondzeil in zitten, dan is het niet mogelijk om deze pakketten te splitsen. Wij krijgen de pakketten compleet geleverd vanuit de fabrikant en verkopen deze ook weer in zijn geheel. We halen geen pompen of andere delen uit het pakket die je niet nodig hebt. Als tip kunnen wij meegeven om hetgeen te verkopen wat je niet gebruikt.
  • Nee, dit is niet aan te raden. Wij volgen hierin het advies van de fabrikant Intex, en dat is om het zwembad tijdens de winter volledig droog en vorstvrij op te bergen. Het materiaal kan niet tegen de vorst en zal hierdoor kapot kunnen barsten of scheuren, erg zonde natuurlijk. Mocht je er wel voor kiezen om je zwembad tijdens de winterperiode op te laten staan, dan vervalt je garantie op het zwembad.
  • Garanties van Intex producten verlopen via de fabrikant Intex zelf. Zwembadgigant heeft de mogelijkheid niet om je met deze garantie verder te helpen. Je kunt een consumenten case openen via de website www.intex.eu, de fabrikant beschikt over de kennis en losse onderdelen voor het verwerken van jouw garantiecase. Je case komt bij de Nederlandse servicedienst terecht en zij zullen je verder informeren over de afhandeling van jouw garantie.
  • Nee, het is niet aan te raden om het zwembad op een schuine ondergrond of een grond die wat afloopt te plaatsen. Hierdoor heb je kans dat het water meer naar één kant gaat hangen wat ervoor kan zorgen dat je zwembad schade oploopt, en dit wil je natuurlijk niet. Zorg er daarom voor dat de grond waarop jij je zwembad plaatst, recht is en niet afloopt. Een klein beetje aflopend kan al te veel zijn. Een andere tip is om altijd een grondzeil, grondtegels of isolatiematten, of een ander soort bescherming te gebruiken onder je zwembad.
Gobbo FAQ

Intex Graphite Panel zwembadinfo

De Intex Graphite Panel is een uniek zwembad van Intex in haar soort. Dit zwembad met moderne, luxe uitstraling is in een aantal afmetingen leverbaar. Vanwege het aanzicht is dit zwembad een prachtige aanvulling op elke tuin. Het zwembad heeft een sterk metalen frame en een sterke drielaags liner. Het zwembad is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Ideaal om te dobberen, zwemmen of spelen. Urenlang waterplezier voor jong en oud!


Graphite Panel

Sterk Metal Frame met kunststof panelen

Het Graphite Panel zwembad bestaat uit een Metal Frame met daaromheen kwalitatief hoogwaardige grijze kunststof panelen. Deze worden na het opbouwen van het frame bevestigd. Het frame bestaat uit robuuste stalen buizen, zodat het frame bij het oplopen van een deukje niet meteen instabiel wordt. De onderdelen van het frame kunnen zeer makkelijk in elkaar geklikt worden dankzij het Intex Easy Lock SystemTM.


Materiaal voorzien van 3 sterktelagen

Het materiaal van het Graphite Panel zwembad is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het zwembad kan op deze manier tegen een stootje! Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht.

Materiaal liner

Intex zand filterpomp Ultra Frame zwembad

Inclusief zandfilterpomp (4 m³)

Bij dit Graphite Panel zwembad wordt een zandfilterpomp meegeleverd. Deze pomp houdt het zwembadwater in beweging en filtert alle viezigheid eruit. Het water wordt binnenin door een filterbed gepompt, waar alle vuildeeltjes blijven hangen. Daarna stroomt het gefilterde water weer lekker schoon terug naar het zwembad. Het filterbed kun je vullen met filterglas of filterbolletjes (deze worden niet standaard meegeleverd, dus vergeet ze er niet bij te bestellen!).


Inclusief grondzeil, afdekzeil en veiligheidsladder

Het Graphite Panel zwembad wordt zeer compleet geleverd. Dat wil zeggen dat het grondzeil, het afdekzeil en een bijpassende zwembadtrap in het pakket zitten. De trap is een veiligheidstrap, aan een zijde kunnen de treden omhoog geklapt worden. Met het grondzeil wordt de onderzijde van het zwembad beschermd (hier komt het meeste gewicht op). Het afdekzeil heeft kleine gaatjes, zodat de waterkwaliteit behouden blijft en er geen regen op het zeil blijft liggen. Het zeil kan met het randkoord eenvoudig aan het zwembad worden vastgemaakt.

Toebehoren

Stevig en stabiel voor optimaal zwemplezier

Hoe groter het zwembad, hoe belangrijker het is dat het zwembad een degelijke en stabiele constructie heeft. Bij deze Intex Graphite Panel Pool zit dit meer dan goed. De Frame zwembaden staan al jaren bekend om hun uitstekende kwaliteit en stabiliteit.


Binnen 120 minuten opgebouwd

Het opzetten van het Graphite Panel zwembad is relatief eenvoudig, je hebt daar niet meer dan 120 minuten voor nodig. Hierna kun je het zwembad met water gaan vullen. Als eerste spreidt je de liner uit op de plaats waar het zwembad moet komen. Vervolgens zet je het frame in elkaar en bevestig je de liner aan de constructie. Ons advies is om aan het einde van het zwembadseizoen je Graphite Panel zwembad af te breken. Het afbreken van dit zwembad gaat net zo eenvoudig als het opzetten: Sluit de tuinslang aan op het meegeleverde leegloopventiel om het water weg te laten lopen. Hierna kun je het zwembad eventueel schoonmaken en laten drogen. Vervolgens kun je het zwembad afbreken en volgens instructies opbergen.

1. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan
2. Monteer het metalen frame en bevestig de liner
3. Jouw Intex Graphite Panel zwembad is nu klaar om gevuld te worden. Pas nadat het zwembad gevuld is, zal het zwembad zijn definitieve vorm aannemen.
4. Nadat het zwembad gevuld is, bouw je de kunststof ombouw om het zwembad.