Snorkels

Snorkelen op vakantie? Wij bieden een ruim assortiment aan snorkels. Met een snorkel kun je onder water ademhalen. Om jouw snorkelavontuur waar te maken heb je ook nog een snorkelmasker en eventueel flippers nodig. Deze kun je los bestellen maar ook in een complete snorkelset.

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De beste snorkels om de onderwaterwereld mee te verkennen

Snorkels zijn een slimme keuze wanneer duiken voor jou iets te veel van het goede is, maar je wel benieuwd bent naar wat de wondere onderwaterwereld je te bieden heeft. Snorkelen is een geliefde onderwatersport waarbij je in het water zwemt of ronddrijft, terwijl je je gezicht naar beneden gericht houdt. Je draagt behalve een snorkel ook een duikbril (snorkelbril) tijdens deze activiteit. Snorkels zijn niets meer dan pijpjes met een mondstuk die je in staat stellen om ook onder water te kunnen ademhalen.

Snorkels van hoogwaardige kwaliteit

Snorkels vormen een persoonlijke uitrusting, je hebt deze namelijk in je mond. Ook zit je snorkel vast in je masker. Een kwalitatief hoogwaardige snorkel heeft een pijp met een juiste diameter en lengte, maar ook een mondstuk dat prettig zit. Met een bevestigingssysteem kun je de snorkel aan je bril vastmaken en verder afstellen. Je snorkel vastmaken doe je met het clipje aan de zijkant van de bril. Of je nu regelmatig of slechts af en toe snorkelt, snorkels tillen je ervaring in het water naar een nog hoger niveau!

Handige extra’s

Snorkels kunnen ten opzichte van elkaar verschillen. Sommige exemplaren zijn met meer extra’s uitgerust dan de andere. Denk bijvoorbeeld aan een systeempje dat de snorkel onderwater afsluit van het water, maar ook het klepje dat voorkomt dat er bij golfslag aan de oppervlakte zo weinig mogelijk water binnenkomt. Intex noemt dit Splash Guard. Alle artikelen in onze webshop zijn van een duidelijke productbeschrijving voorzien waarin details als deze eveneens zijn opgenomen.

Snorkels speciaal voor kinderen

Voor kinderen zijn er speciale snorkels en snorkelsets verkrijgbaar. Deze worden gekenmerkt door ultiem draagcomfort. Ze zijn stevig en tegelijkertijd soepel, waardoor ze prettig zitten en de kleine snorkelaar optimaal ondersteunen. De mondstukken zijn zacht en flexibel en de rubberen rand van de snorkel is eenvoudig te verstellen. Koop je snorkels voor kinderen in een set? Dan is de bril meestal ook van een veiligheidslens voorzien.

Daarom koop je online!

Het lijkt zo eenvoudig om op je vakantieadres even snel een snorkel te kopen in de plaatselijke souvenirshop. Helaas zijn deze lang niet altijd van de gewenste kwaliteit en heb je geen beschikking over productinformatie. Kwalitatief hoogwaardige snorkels van merken als Intex vormen de contouren van je hoofd. De wijde luchtpijp zorgt ervoor dat je probleemloos kunt ademen. De meeste snorkels zijn vervaardigd van hypoallergeen materiaal. Schaf je snorkels online bij ons aan, dan kun je rekenen op de beste kwaliteit en alle adviezen die je nodig hebt.