Frame zwembad

De Intex Frame zwembaden zijn de meest bekende Intex zwembaden. Een rond of rechthoekig zwembad met een stevig, metalen frame, dat je het hele seizoen in je tuin kunt laten staan. Met een frame zwembad kun je altijd geniet van een verfrissende duik, de hele zomer lang.

Producten 1-30 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Frame zwembaden zijn de sterkste opzetzwembaden die verkrijgbaar zijn op de markt. Om het zwembad extra stabiel te maken en minder kwetsbaar voor lekkages, wordt een metalen frame rondom het zwembad geplaatst. Het grote voordeel een frame zwembad is dat een lekkage niet voor leegloop van het volledige zwembad zorgt. Frame zwembaden zijn namelijk niet van opblaasmateriaal gemaakt. De meest bekende frame zwembaden zijn wel de Intex Metal Frame zwembaden. Deze blauwe zwembaden zijn voorzien van een stevig gegalvaniseerd metalen frame. De meest sterke Intex Frame zwembaden zijn de Ultra XTR Frame. Niet alleen is het frame dikker bij deze zwembaden. Ook het pvc materiaal is dikker en duurzamer. Hierboven vindt u al onze Intex Frame zwembaden.

De Frame zwembaden van Intex zijn, naast de Easy Set Pools, de meest bekende Intex zwembaden. Voorzien van een stalen frame zijn deze zwembaden een stuk steviger dan de opblaasbare zwembaden. Frame zwembaden zijn daarnaast een stuk groter. Daarmee zijn deze zwembaden minder geschikt om een korte periode op te zetten. Vaak staat het Frame zwembad het hele zomerseizoen buiten. Daarom worden bij Zwembadgigant de meeste frame zwembaden geleverd met toebehoren die dat mogelijk maken. Denk daarbij aan een filterpomp, afdekzeil en zwembadtrap. Daarnaast kunt u bij ons ook allerlei andere accessoires bestellen voor uw frame zwembad. Denk aan chloor, schoonmaaksets, filters voor de pomp, solarzeilen en zwembadverwarming.