Speelzwembaden

Ga voor nóg meer speelplezier in de tuin met een speelzwembad! Gegarandeerd plezier met een zwembad voorzien van speelelementen. De speelzwembaden zijn in verschillende thema's en designs verkrijgbaar. Kies je voor een jungle thema of toch liever voor een zoet snoepjes thema? Er is keuze genoeg en het staat ook nog eens harstikke leuk in de tuin!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een vrolijk en veilig speelzwembad

De Intex speelcentrum zwembaden zijn de leukste opblaaszwembaden van Intex. De zwembaden zijn geschikt voor jongens en meisjes met een leeftijd vanaf 3 jaar. Veel speelzwembaden zijn voorzien van attributen zoals een opblaasglijbaan en balspellen, dit zorgt ervoor dat de kinderen op zomerse dagen in het water kunnen spelen op een veilige manier.


Keuzemogelijkheden in overvloed

Een Intex speelcentrum zwembad is verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. De vrolijke designs weten het speelplezier nog verder te vergroten. Ga je bijvoorbeeld voor het Snoepland speelcentrum, of is jouw kleintje helemaal weg van dino’s? Het kan allemaal! Ze zullen zich urenlang kunnen vermaken met de speelelementen. De speelzwembaden zijn opblaasbaar en er hoeft niet veel water in, waardoor ze ook nog eens onderhoudsvriendelijk zijn. Ook zijn de badjes eenvoudig op te zetten en weer op te bergen.


De voordelen van een opblaasbaar speelzwembad

Spelen in het water is voor jouw kleintje net zo ontspannend als voor jou. Met de toegevoegde speelelementen kan hij of zij op zijn gemak ontdekken en onderzoeken. Dit is bevorderend voor de rust, het zelfvertrouwen en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Ook als ouder kun je met je kindje zo waardevolle speelmomenten beleven.


Hoe vind ik het ideale speelcentrum zwembad?

Door gebruik te maken van keuzeopties aan de linkerzijde van de pagina selecteer je eenvoudig het speelzwembad die het beste bij jouw voorkeuren aansluiten. Zo filter je bijvoorbeeld op leeftijd, capaciteit (aantal liter) en de prijs.


Het speelzwembad schoonhouden

Van het speelzwembad geniet jouw kleine pas echt optimaal wanneer het water altijd hygiënisch schoon is. Er zit geen aansluiting voor een filterpomp aan het bad en je kunt de slangen van een filterpomp er ook niet los in leggen. Omdat er weinig water in het bad zit kun je het water makkelijk verversen, het beste is om dit dagelijks of anders om de dag te doen. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Comfortpool MiNi Cleaner. De hygiëne waarborg je echter door het speelzwembad schoon te maken. Dit kan eenvoudig met een spons en natuurlijke zeep.


Het speelzwembad opbergen

Om lang gebruik te kunnen maken van het zwembad is het belangrijk dat je wat extra aandacht besteed aan het bad tijdens het opruimen hiervan. Je kunt het water gemakkelijk uit het bad laten lopen en door de ventielen open te zetten verdwijnt alle lucht uit het bad. Droog het zwembad volledig af met een droge doek, strooi wat talkpoeder over het zwembadje en vouw het dan voorzichtig op. Door gebruik te maken van talkpoeder voorkom je dat het bad aan elkaar gaat plakken. Hierna kun je het zwembad opbergen op een vorstvrije plek. Wanneer je het speelzwembad de volgende zomer weer tevoorschijn haalt, kun je overige resten talkpoeder van het zwembad afspoelen.