14 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rechthoekig zwembad

  ✓ Met zachte opblaasbare bodem
  ✓ Voor kinderen vanaf 2 jaar

  € 12,45
  Direct leverbaar
per pagina
tit
productcollection
 1. Opblaaszwembad intex

  ✓ Extra stevige zijwanden
  ✓ Waterplezier voor het hele gezin

  € 39,95
  Direct leverbaar
 2. Zwembad Speelcentrum Dinoland

  ✓ Dino zwembad met glijbaan
  ✓ Met opblaasbare landingsmat

  Aanbiedingsprijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
  Direct leverbaar

Een babyzwembad biedt veilige verkoeling voor de allerkleinsten

Een babyzwembad is het allerkleinste zwembad dat je in ons assortiment Intex baden vindt. Dankzij het ruime aanbod kunnen ook de allerkleinsten veilig genieten van het verkoelende water. De meeste badjes beschikken over een opblaasbare bodem. Zo kan je baby comfortabeler zitten en wanneer hij valt, komt dit niet hard aan. Een babyzwembad wordt gemaakt van stevig vinyl. Voeg aan je aankoop zwembandjes en wat waterspeelgoed toe en je kleine is er helemaal klaar voor!


Kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren, vormen en printjes voor het leukste babyzwembad

In ons aanbod vind je dusdanig veel exemplaren, dat kiezen nog wel eens moeilijk kan worden! Kies je voor een rond of rechthoekig babyzwembad? Ga je voor een egale kleur of schattige printjes, zoals die met beertjes en konijntjes? Ook een babyzwembad met glitters doet het vaak goed onder de kleine waterliefhebbers. En wat dacht je van badjes met leuke vormen zoals een unicorn, ananas, dolfijn of regenboog? Zo wordt zwemmen wel heel erg leuk!


De hoogte en doorsnede van een babyzwembad

Babyzwembaden zorgen ervoor dat ook de allerkleinsten prettig en veilig van het verkoelende effect van water kunnen genieten. De badjes zijn in de meeste gevallen geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Een babyzwembad heeft doorgaans een diepte van tussen de 15 en 30 centimeter. Doordat de hoogte ervan beperkt is, blijft veiligheid tijdens het gebruik ervan gegarandeerd. Uiteraard dien je wel altijd in de directe nabijheid van je kleintje te blijven wanneer deze het badje gebruikt. Een babyzwembad voor kleintjes tot 2 jaar oud heeft meestal een diameter van maximaal 80 centimeter. Voor peuters vanaf 2 jaar worden de zwembaden groter en ga je naar de categorie peuterzwembaden. Een babyzwembad van Intex hoeft niet veel te kosten, maar biedt toch een hoge kwaliteit. Het vinyl waarvan de badjes vervaardigd is, is uitgebreid getest.


Is een babyzwembad makkelijk op te zetten?

De badjes zijn eenvoudig op te zetten, zodat de pret voor jouw kleintje al binnen enkele minuten kan beginnen. Je blaast het babyzwembad op met een hand- of voetpomp, of met een elektrische pomp. Zodra het badje overeind staat kun je het meteen vullen met water. Een ander belangrijk voordeel van een babyzwembad is dat je deze ook nog eens gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.


Het babyzwembad onderhouden

Je vult het babyzwembad met water en je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar als het om het onderhouden ervan gaat. Er zit relatief weinig water in het badje waardoor je dit gemakkelijk kunt verversen, voor een goede hygiëne kun je het beste om de dag of dagelijks het water verversen. Ook het gebruik van de Comfortpool MiNi Cleaner is mogelijk, zo kun je het water iets langer in het babyzwembad houden voordat je het ververst. Op deze manier is het gebruik van chloortabletten ook niet nodig. Je kunt de bodem en kanten eventueel schoonmaken met een speciale schoonmaakborstel.