Babyzwembaden

Heerlijke verkoeling voor jouw kleintje tijdens de warme dagen! Laat je baby lekker genieten van een babyzwembad waar ze lekker in het water kunnen spelen en spetteren. De babyzwembaden zijn er in verschillende groottes en verkrijgbaar met verschillende designs voor nóg meer speelplezier.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Veelgestelde vragen
  • Een babyzwembad is geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden tot 2 jaar oud. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder afdakje. Tijdens zonnige dagen kan je kindje ook van het koele water genieten zonder dat ze in de volle zon zitten. De zwembaden zijn niet erg groot, dus ze zijn makkelijk mee te nemen en op te zetten.
  • Er gaat relatief weinig water in het babyzwembad, hierdoor kun je het zwembad het beste aan het einde van de dag leegkiepen, en bij een volgend gebruik opnieuw vullen. Op deze manier hoef je ook geen chemicaliën te gebruiken om het water schoon te houden. Het badje kun je met een spons en wat groene zeep schoonmaken als dit nodig is.
  • De babyzwembaden zijn gemiddeld tussen de 15-30 cm diep, en er gaat ongeveer 33 liter water in. Hierdoor zal het badje niet zomaar te diep zijn voor jouw kleintje. Je kunt zelf bepalen hoe veel water je in het zwembadje doet, een klein laagje water zorgt natuurlijk al voor veel waterpret en verkoeling. In de winter kun je het badje bijvoorbeeld binnen gebruiken en vullen met speelballen, dit zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier!
  • Ja, wij hebben ook babyzwembaden met watersproeiers in ons assortiment. Dit maakt het extra leuk! Je kunt eenvoudig de tuinslang op de aansluiting van de watersproeier aansluiten, en zo ontstaat er een verkoelende straal vanuit de sproeier. Waterpret gegarandeerd!
  • Een babyzwembad is vrij eenvoudig en snel opgezet, je hoeft vaak alleen maar de buitenste ringen van het badje op te blazen, dit kun je doen met behulp van een hand- of voetpomp of een elektrische pomp. Binnen enkele minuten staat het badje overeind om gevuld te worden met water, ook het vullen duurt maar een paar minuten omdat er relatief weinig water in gaat. Op deze manier kan jouw kleintje al gauw spelen en genieten van het babyzwembadje!
Gobbo FAQ

Een babyzwembad biedt veilige verkoeling voor de allerkleinsten

Een babyzwembad is het allerkleinste zwembad dat je in ons assortiment Intex baden vindt. Dankzij het ruime aanbod kunnen ook de allerkleinsten veilig genieten van het verkoelende water. De meeste badjes beschikken over een opblaasbare bodem. Zo kan je baby comfortabeler zitten en wanneer hij valt, komt dit niet hard aan. Een babyzwembad wordt gemaakt van stevig vinyl. Voeg aan je aankoop zwembandjes en wat waterspeelgoed toe en je kleine is er helemaal klaar voor!


Kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren, vormen en printjes voor het leukste babyzwembad

In ons aanbod vind je dusdanig veel exemplaren, dat kiezen nog wel eens moeilijk kan worden! Kies je voor een rond of rechthoekig babyzwembad? Ga je voor een egale kleur of schattige printjes, zoals die met beertjes en konijntjes? Ook een babyzwembad met glitters doet het vaak goed onder de kleine waterliefhebbers. En wat dacht je van badjes met leuke vormen zoals een unicorn, ananas, dolfijn of regenboog? Zo wordt zwemmen wel heel erg leuk!


De hoogte en doorsnede van een babyzwembad

Babyzwembaden zorgen ervoor dat ook de allerkleinsten prettig en veilig van het verkoelende effect van water kunnen genieten. De badjes zijn in de meeste gevallen geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Een babyzwembad heeft doorgaans een diepte van tussen de 15 en 30 centimeter. Doordat de hoogte ervan beperkt is, blijft veiligheid tijdens het gebruik ervan gegarandeerd. Uiteraard dien je wel altijd in de directe nabijheid van je kleintje te blijven wanneer deze het badje gebruikt. Een babyzwembad voor kleintjes tot 2 jaar oud heeft meestal een diameter van maximaal 80 centimeter. Voor peuters vanaf 2 jaar worden de zwembaden groter en ga je naar de categorie peuterzwembaden. Een babyzwembad van Intex hoeft niet veel te kosten, maar biedt toch een hoge kwaliteit. Het vinyl waarvan de badjes vervaardigd is, is uitgebreid getest.


Is een babyzwembad makkelijk op te zetten?

De badjes zijn eenvoudig op te zetten, zodat de pret voor jouw kleintje al binnen enkele minuten kan beginnen. Je blaast het babyzwembad op met een hand- of voetpomp, of met een elektrische pomp. Zodra het badje overeind staat kun je het meteen vullen met water. Een ander belangrijk voordeel van een babyzwembad is dat je deze ook nog eens gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.


Het babyzwembad onderhouden

Je vult het babyzwembad met water en je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar als het om het onderhouden ervan gaat. Er zit relatief weinig water in het badje waardoor je dit gemakkelijk kunt verversen, voor een goede hygiëne kun je het beste om de dag of dagelijks het water verversen. Ook het gebruik van de Comfortpool MiNi Cleaner is mogelijk, zo kun je het water iets langer in het babyzwembad houden voordat je het ververst. Op deze manier is het gebruik van chloortabletten ook niet nodig. Je kunt de bodem en kanten eventueel schoonmaken met een speciale schoonmaakborstel.