Spa 6 personen

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop. De Intex opblaasbare spa's zijn voorzien van heel veel kleine bubbeljets, waaruit verwarmde bubbels omhoog komen borrelen. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden masserende bubbels... de Intex opblaasbare spa's staan garant voor optimale ontspanning!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Van een opblaasbare Spa voor 6 personen kun je het hele jaar door genieten

Met een opblaasbare Spa voor 6 personen creëer je een plek in je achtertuin waar je heerlijk kunt ontspannen. In een bubbelbad ontsnap je aan de dagelijkse sleur en breng je lichaam en geest weer even helemaal tot rust. Ben je op zoek naar een 6-persoons opblaasbare Spa, dan heb je meer dan genoeg keuze. Stap erin met vrienden of familie, of houd hem een keer lekker helemaal voor jezelf. Je kunt het bubbelbad gedurende het grootste deel van het jaar laten staan en verwarmt het in een paar minuten.


De voordelen van een opblaasbare 6-persoons Spa

Het feit dat je jouw opblaasbare Spa gedurende het hele jaar kan laten staan, is een van de belangrijkste pluspunten. Zo maak je er niet alleen op warme zomerdagen gebruik van, maar ook vroeger of later in het seizoen. Opblaasbare bubbelbaden zet je bovendien snel op en het water is gauw verwarmd. Elk bad is voorzien van een handig systeem dat het water met behulp van chloor of zout reinigt. Ook over onderhoud hoef je je geen zorgen te maken.


Chloorsysteem of zoutwatersysteem

Een opblaasbare Spa voor 6 personen van het merk Intex is, ongeacht het model dat je aanschaft, altijd voorzien van een filtersysteem. Dit systeem weet zelfs de kleinste vuildeeltjes uit het water te verwijderen. Het water wordt verder vrij van bacteriën gehouden met behulp van een chloorsysteem. De luxere varianten zijn uitgerust met een zoutwatersysteem. Dit is extra prettig voor personen die gevoelig zijn voor chloor. Zij krijgen zo geen last van hun huid of ogen.


Bubbeljets en massagestralen voor een extra ontspannend effect

Een opblaasbare Spa voor 6 personen is tot een temperatuur van 40 graden Celsius te verwarmen. In de zomermaanden ligt de ideale temperatuur rond de 37 graden, net zo hoog als onze lichaamstemperatuur. Een opblaasspai is een verwarmd bad dat met behulp van bubbels een ontspannend effect creëert. Deze bubbels worden door verwarmingselementen verwarmd alvorens ze in het water worden losgelaten, wat extra comfort geeft. Behalve varianten met bubbeljets bestaan er ook luxe 6-persoons Spa's inclusief massagestralen.


Waar zet je de opblaasbare Spa voor 6 personen neer?

Een opblaasbare Spa voor 6 personen wordt door de meeste mensen in de achtertuin geplaatst, eventueel onder een overkapping. Om in de warme zomermaanden geen last te krijgen van de hete zonnestralen, kun je ervoor kiezen om in die periode een partytent over je Spa heen te zetten. Alle bubbelbaden kennen een stevige constructie. De producten van Intex staan zelfs het zitten op de rand toe. Zelfs wanneer 6 personen tegelijk dit doen, zakt de wand niet in.


De luxe van een buitenspa, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs

Een opblaasbare Spa voor 6 personen is een ideale keuze wanneer je wel van de luxe van een buitenspa wilt genieten, maar hier niet al te diep voor in de buidel wilt hoeven tasten. De aanschafprijs ligt namelijk vele malen lager, terwijl een 6-persoons Spa bijna net zo duurzaam is en weinig onderhoud vergt. Kijk gerust rond in ons assortiment en vind de opblaasbare Spa voor 6 personen die helemaal op jouw wensen en eisen aansluit.