Zwembadtrappen

Met een zwembadladder kun je veilig het zwembad in- en uitstappen. De zwembadtrap plaats je gemakkelijk over de zwembadrand. De zwembadtrap heeft een stevig frame en antislip treden. Zo is het erg veilig om te gebruiken. Bovendien bevorder je met een zwembadtrap de levensduur van je zwembad.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met Intex zwembad trapjes veilig gebruikmaken van je zwembad

Met een Intex zwembad beleef je keer op keer maximale waterpret, maar met de zwembad trapjes van dit merk zorg je ervoor dat je ook nog eens veilig plezier beleeft. Zwembad trapjes zijn speciaal ontwikkeld om extra veiligheid te bieden. Zeker wanneer je een hoog zwembad hebt, is de aanschaf ervan raadzaam. Je kunt je zwembad zo makkelijk in en uit en hoeft bovendien de rand ervan minder te belasten.


Voor elk bad een passende zwembadtrap

Met een zwembadtrap kun je eenvoudig je zwembad in- en uit stappen. De stevige metalen ladders staan stabiel op de grond. Voor extra veiligheid zijn de meeste varianten voorzien van afneembare treden. Voor ieder Intex zwembad bestaat een passende trap. Zwembad trapjes zorgen er, zoals al even genoemd, tegelijkertijd voor dat de rand van je zwembad minder wordt belast. Alhoewel de stevige constructie reeds duurzaam te noemen is, zorgen trapjes ervoor dat de levensduur niet onnodig korter wordt.


Zwembad trapjes met een extra veiligheidsfunctie

Zwembadtrappen, ook wel zwembadladders genoemd, bestaan in verschillende soorten. De ladders met afneembare treden noemen we ook wel veiligheidsladders. De afneembare treden zorgen ervoor dat kinderen die even aan ons toezicht ontglippen niet stiekem het zwembad kunnen betreden. Diverse zwembad trapjes zijn voor nog meer veiligheid ook nog eens voorzien van een extra plateau. Houd bij de aanschaf ervan rekening met de hoogte van het zwembad.


Wat voor soort zwembad trapjes zijn er?

Ben je van plan om een zwembadtrap aan te schaffen? Dan dien je eveneens rekening te houden met de manier waarop je zwembad is opgezet of aangelegd. Voor een inbouw zwembad heb je namelijk een heel andere ladder nodig dan voor een opzetzwembad. Er kunnen drie verschillende soorten zwembad trapjes worden onderscheiden:

  • • Ladders voor een inbouwzwembad: één lange zijde met treden, meestal in de grond verankerd
  • • Ladders voor een opzetzwembad: twee lange zijdes met treden; één op de grond en één op de zwembadbodem.
  • • Ladders voor een half ingegraven zwembad: één lange zijde met treden en één kortere zijde met treden. De korte zijde staat vast op de grond.