Zwembadtrappen

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Intex zwembadtrap 107 cm
  SALE
  -3%

  ✓ Met anti-slip treden
  ✓ Zwembaden tot 107 cm hoog

  Aanbiedingsprijs € 39,95 Normale prijs € 41,00

  Direct leverbaar
per pagina

Met Intex zwembad trapjes veilig gebruikmaken van je zwembad

Met een Intex zwembad beleef je keer op keer maximale waterpret, maar met de zwembad trapjes van dit merk zorg je ervoor dat je ook nog eens veilig plezier beleeft. Zwembad trapjes zijn speciaal ontwikkeld om extra veiligheid te bieden. Zeker wanneer je een hoog zwembad hebt, is de aanschaf ervan raadzaam. Je kunt je zwembad zo makkelijk in en uit en hoeft bovendien de rand ervan minder te belasten.

Voor elk zwembad een passende trap

Zwembad trapjes stellen je in staat om eenvoudig in je zwembad te stappen, maar er ook weer probleemloos uit te komen. De stevige metalen ladders staan stabiel op de grond. Voor extra veiligheid zijn de meeste varianten voorzien van afneembare treden. Voor ieder Intex zwembad bestaat een passende trap. Zwembad trapjes zorgen er, zoals al even genoemd, tegelijkertijd voor dat de rand van je zwembad minder wordt belast. Alhoewel de stevige constructie reeds duurzaam te noemen is, zorgen trapjes ervoor dat de levensduur niet onnodig korter wordt.

Zwembad trapjes met een extra veiligheidsfunctie

Zwembad trapjes, ook wel zwembadladders genoemd, bestaan in verschillende soorten. De ladders met afneembare treden noemen we ook wel veiligheidsladders. De afneembare treden zorgen ervoor dat kinderen die even aan ons toezicht ontglippen niet stiekem het zwembad kunnen betreden. Diverse zwembad trapjes zijn voor nog meer veiligheid ook nog eens voorzien van een extra plateau. Houd bij de aanschaf ervan rekening met de hoogte van het zwembad.

Soorten zwembad trapjes

Ben je voornemens een zwembadtrap aan te schaffen? Dan dien je eveneens rekening te houden met de manier waarop je zwembad is opgezet of aangelegd. Voor een inbouw zwembad heb je namelijk een heel andere ladder nodig dan voor een opzetzwembad. Er kunnen drie verschillende soorten zwembad trapjes worden onderscheiden:

 • Ladders voor een inbouwzwembad: één lange zijde met treden, meestal in de grond verankerd
 • Ladders voor een opzetzwembad: twee lange zijdes met treden; één op de grond en één op de zwembadbodem
 • Ladders voor een half ingegraven zwembad: één lange zijde met treden en één kortere zijde met treden. De korte zijde staat vast op de grond

Geschikt voor uiteenlopende merken

Met de aanschaf van een zwembadladder kies je voor veiligheid en comfort. Houd er rekening mee dat zwembad trapjes reeds vaak met een zwembad worden meegeleverd. Is dat niet het geval, dan is de losse aanschaf ervan raadzaam. De Intex zwembad trapjes zijn uiteraard geschikt voor zwembaden van dit Amerikaanse merk, maar kunnen ook in combinatie met andere merken worden gebruikt.

tit
productcollection
 1. Zwembad Speelcentrum 'Dinoland'

  ✓ Dino zwembad met glijbaan
  ✓ Met opblaasbare landingsmat

  Aanbiedingsprijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
  Direct leverbaar