Spa 4 personen

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop. De Intex opblaasbare spa's zijn voorzien van heel veel kleine bubbeljets, waaruit verwarmde bubbels omhoog komen borrelen. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden masserende bubbels... de Intex opblaasbare spa's staan garant voor optimale ontspanning!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met een opblaasbare Spa voor 4 personen hoef je voor luxe de deur niet uit

Wanneer je erover denkt een bubbelbad in je achtertuin te plaatsen, dan is een opblaasbare Spa voor 4 personen wellicht een interessante optie. Het Amerikaanse merk Intex is marktleider op dit gebied en verdient volgens velen de voorkeur. Hun artikelen zijn ook in onze webshop ruim vertegenwoordigd. Een opblaasbare Spa voor 4 personen staat in een mum van tijd en hebben eveneens slechts een korte tijd nodig om op de gewenste temperatuur te komen.


Redenen genoeg om een opblaasbare 4-persoons Spa te kopen

Aan een opblaasbare Spa voor 4 personen zijn talrijke voordelen verbonden. Zo is het in de eerste plaats een bubbelbad dat je gedurende de meeste tijd van het jaar kunt gebruiken. Ook in de koudere maanden. Een tweede pluspunt is het gebruiksgemak. Het oppompen en reinigen van een opblaasbare Spa voor 4 personen neemt nauwelijks tijd in beslag. Zo profiteer je met bubbelbaden van dit merk van optimale ontspanning, zonder dat daar enige inspanning voor nodig is.


Hardwatersystemen

Net als een zoutwatersysteem heeft ook een hardwatersysteem een merkbaar positieve invloed op de kwaliteit van het water. Doordat kalk aan het water wordt onttrokken, voelt deze zachter aan. Ook droogt je huid minder snel uit en gaat je badkleding langer mee. Bovendien hoopt zich minder kalk in de leidingen en de filterpomp op, waardoor deze langer zullen meegaan. Ben jij op zoek naar een opblaasbare Spa voor 4 personen dat je van water met een lage mineraalconcentratie laat genieten? Neem dan een kijkje in ons assortiment.


Een opblaasbare Spa voor 4 personen: bubbeljets en massagestralen

Een 4-persoons opblaasbare Spa trakteert je op een aangename temperatuur. Ook de bubbels die de bubbeljets produceren, zijn verwarmd. De lucht wordt middels een verwarmingselement namelijk opgewarmd alvorens deze naar buiten komt. Deze technologie zorgt voor extra comfort. Behalve opblaasbare 4-persoons Spa's met bubbeljets zijn er ook exemplaren die voorzien zijn van bubbels en massagestralen. Die laatste dragen niet alleen bij aan extra ontspanning, maar weten ook je spieren los te masseren en voor een betere doorbloeding te zorgen.


Een stevig bubbelbad voor in je achtertuin

Het fijne van een opblaasbare Spa voor 4 personen is dat je deze kunt neerzetten waar je maar wilt. De meeste mensen kiezen ervoor om hem in de achtertuin te plaatsen. Ook onder een overkapping is een geliefde plek, zodat je op de warme dagen direct beschermd bent tegen de felle zonnestralen. Een opblaasbare Spa voor 4 personen is verkrijgbaar in verschillende varianten. Elk heeft zo zijn eigen specificaties. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze een stevige constructie hebben en makkelijk schoon te houden zijn.


Ontspannen tegen een aangename prijs

Alsof we nog niet voldoende voordelen van een opblaasbare Spa voor 4 personen hadden genoemd, hebben we bij één belangrijk punt nog niet stilgestaan: de prijs. Deze ligt namelijk een stuk lager dan wanneer je een vaste Spa zou aanschaffen, terwijl je van dezelfde mate van comfort profiteert. De meeste bubbelbaden kun je verwarmen tot een temperatuur van 40 graden Celsius. Een opblaasbare Spa voor 4 personen staat zo garant voor het hele jaar genieten.