Bestway steel pro

Bestway Steel Pro zwembaden zijn compacte familiezwembaden die je in verschillende maten kunt vinden, hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel iedere tuin. De zwembaden zijn makkelijk op te zetten, betaalbaar en van zeer goede kwaliteit. Met een Bestway Steel Pro zwembad beleef jij een zomer vol zwemplezier!

Een Bestway opzetzwembad kopen

Genieten van je eigen Bestway zwembad? Zwembaden zijn er in allerlei soorten en maten. Graag nemen wij je mee in de wereld van de opzetzwembaden. Onder opzetzwembaden verstaan wij alle zwembaden met een frame. Ze onderscheiden zich van zwembaden zonder frame, die in veel gevallen opblaasbaar zijn. De opzetzwembaden zijn echt bedoeld om voor langere tijd neer te zetten. Zo kun je dus het hele zwemseizoen lang je zwembad laten staan.


De voor- en nadelen van een Bestway Steel pro zwembad

  • Makkelijk te monteren
  • Compact zwembad, dus geschikt voor iedere tuin
  • Binnen 30 minuten opgezet met 2-3 personen, exclusief vullen met water
  • Stevig en stabiel dankzij het stevige metalen frame
  • Eenvoudig te legen met tuinslang, dankzij het ingebouwde afvoerventiel en meegeleverde adapter
  • Wordt geleverd zonder filterpomp, afdekzeil en grondzeil

De stevigheid van Bestway Steel Pro zwembaden

Door hun stalen frame zijn de zwembaden erg stevig en stabiel. Door het robuuste frame en de stevige liner kunnen de zwembaden jarenlang gebruikt worden en het gehele zomerseizoen opstaan. De sterke liner heeft drie lagen, de middelste laag bestaat uit gerasterd polyester en de buitenste 2 lagen zijn gemaakt van PVC. Het opzetten van een Bestway Steel pro zwembad duurt niet lang en is ook niet ingewikkeld, zolang je de stappen uit de handleiding volgt ben je hier binnen 30 minuten mee klaar. Zodra het zwembad opgezet is, is het klaar om te vullen met water en kan het zwemplezier beginnen! Wil je liever een groter formaat zwembad? Dan kun je kijken naar de Bestway Power Steel serie.


Je Bestway Steel pro zwembad plaatsen

Een opzetzwembad heeft een vlakke en harde ondergrond nodig. Een gazon is een goede optie, maar een terras ook. Voor extra comfort kun je nog zwembadtegels onder je bad leggen. Houd er ook rekening mee dat hoge bomen of struiken rondom een zwembad snel voor veel vervuiling kunnen zorgen. Daarom raden wij het af je zwembad daar in de buurt te plaatsen. Bijkomend voordeel is dat je zwembad dan wellicht op een zonnige plek staat, waardoor het water door de zon verwarmd kan worden. Zo is het nog lekkerder om in je zwembad te springen!


Een filterpomp voor je Bestway Steel Pro zwembad

Als een bad lang moet staan is het erg belangrijk dat het water goed schoon wordt gehouden. Hier zorg je voor met een zwembadpomp die het water filtert en desinfectiemiddelen. Gelukkig wordt er bij bijna elk opzetzwembad een zwembadpomp meegeleverd. Afhankelijk van het model en de grootte van het zwembad is dat een cartridgefilterpomp of een zandfilterpomp.


Opzetzwembaden in de winter

We raden het af, om je opzetzwembad in de winter buiten te laten staan. Zodra de temperatuur onder de 5 °C komt, kun je je zwembad beter opbergen. Temperaturen die lager zijn dan deze 5 graden hebben een negatieve invloed op de liner en het frame. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld gaatjes in de liner of andere schade ontstaan. Ook vervalt het recht op garantie als het zwembad in de winter buiten blijft staan. Dus zorg goed voor je zwembad en berg hem lekker op in de winter, zodat je er jarenlang plezier aan kunt beleven!