Klein kinderbadje

Kinderen zijn dol op water! Wat is er voor hun leuker dan een eigen zwembad waarin ze op de warme dagen lekker kunnen spelen en spetteren. Kinderbadjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, een ander belangrijk voordeel is dat er de zwembadjes niet heel hoog en diep zijn waardoor jouw kindje lekker vrij kan spelen. Opzetten, vullen met water en spelen maar!

Voldoende afkoeling voor jouw kindje

Dankzij het ruime aanbod kunnen ook de allerkleinsten veilig genieten van het verkoelende water. De meeste badjes beschikken over een opblaasbare bodem. Zo kan je kindje comfortabeler zitten en wanneer hij valt, komt dit niet hard aan. Een kinderbadje wordt gemaakt van stevig vinyl. Voeg aan je aankoop zwembandjes en wat waterspeelgoed toe en je kleine is er helemaal klaar voor!


Kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren, vormen en printjes voor het leukste kinderbadje

In ons aanbod vind je dusdanig veel exemplaren, dat kiezen nog wel eens moeilijk kan worden! Kies je voor een rond of rechthoekig bad? Ga je voor een egale kleur of schattige printjes, zoals die met beertjes en konijntjes? Ook een kinderbadje met glitters doet het vaak goed onder de kleine waterliefhebbers. En wat dacht je van badjes met leuke vormen als een unicorn, ananas, dolfijn of regenboog? Zo wordt zwemmen wel heel erg leuk!


Onderhoud van het kleine kinderbadje

Je vult het kinderbadje met water en je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar als het om het onderhouden ervan gaat. Er zit relatief weinig water in het badje waardoor je dit gemakkelijk kunt verversen, voor een goede hygiëne kun je het beste om de dag of dagelijks het water verversen. Ook het gebruik van de Comfortpool Mini Cleaner is mogelijk, zo kun je het water iets langer in het zwembad houden voordat je het ververst. Op deze manier is het gebruik van chloortabletten ook niet nodig. Je kunt de bodem en kanten eventueel schoonmaken met een speciale schoonmaakborstel.


Snel opgezet en gemakkelijk mee te nemen

Kinderzwembaden zorgen ervoor dat ook de allerkleinsten prettig en veilig van het verkoelende effect van water kunnen genieten. De badjes zijn in de meeste gevallen geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. De badjes zijn eenvoudig op te zetten, zodat de pret voor jouw kleintje al binnen enkele minuten kan beginnen. Je blaast het kinderbadje op met een hand- of voetpomp, of met een elektrische pomp. Zodra het badje overeind staat kun je hem meteen vullen met water. Een ander belangrijk voordeel van een kinderbadje is dat je deze ook nog eens gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.