Intex Metal Frame Pool

8 artikel(en)

Metal Frame zwembaden

Intex

De Intex Metal Frame zwembaden zijn de populairste en bekendste Intex zwembaden. En dat is niet zonder reden. Het Metal Frame zwembad heeft extra sterke wanden (3-laags) waardoor deze wel tegen een stootje kan. Het metalen frame zorgt ervoor dat het zwembad stabiel blijft. Het stalen frame is gegalvaniseerd en beschermd tegen roestvorming. Daarom kunt u jaren vooruit met een Metal Frame zwembad. 

De Metal Frame zwembaden zijn in verschillende versies leverbaar. Naast de (bekende) ronde zwembaden zijn er ook een aantal rechthoekige Metalen Frame zwembaden. Het grote voordeel daarvan is dat u de ruimte in de tuin veel beter benut. 

Een aantal Metal Frame zwembaden wordt geleverd zonder toebehoren. Het is in de meeste gevallen raadzaam om een filterpomp te gebruiken bij elk opzetzwembad. Daarnaast worden een aantal Metal Frame zwembaden geleverd met pomp. De grootste zwembaden zijn voorzien van pomp, grondzeil, afdekzeil en zwembadtrapje.

 


 

Intex Metal Frame liner

Materiaal voorzien van 3 sterktelagen

Het materiaal van de Metal Frame zwembaden is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de hoeveelheid water die in het zwembad zit. De zijwanden bestaan uit drie lagen waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de zijwand zeer sterk. Het zwembad kan zo tegen een stootje!

 


 

Intex metal frame buizen

Extra sterk frame van gegalvaniseerd staal

Het Metal Frame zwembad is voorzien van een bijzonder sterk en degelijk frame. De stalen buizen zijn behandeld om roestvormding tegen te gaan. Bovendien kan het frame zeer eenvoudig in elkaar geklikt worden. De meeste Metal Frame zwembaden zijn daarom binnen 20 minuten op te zetten.

 

 


 

Intex cartridge filterpomp

Met cartridge filterpomp

De meeste Metal Frame zwembaden worden geleverd met cartridge filterpomp. Dat is nodig om het zwembadwater schoon te houden. Zeker bij de grotere zwembaden is een zwembadpomp onmisbaar. Een aantal Metal Frame zwembaden wordt geleverd zonder filterpomp. Dergelijke zwembaden zijn vooral geschikt als u al over een filterpomp beschikt. 

 


 


 

 

Specificaties: