Intex Ultra Frame zwembaden

Ben je op zoek naar het meest complete, meest luxe en sterkste Intex zwembad? Ga dan voor het Intex Ultra Frame zwembad. Dankzij het uniek ontworpen stalen frame is het superstevig en stabiel, en de dikkere liner zorgt voor nog meer bestendigheid. Een Intex Ultra Frame zwembad wordt altijd geleverd als een compleet pakket, inclusief een filterpomp, afdekzeil, grondzeil en zwembadtrap. De Ultra Frame zwembaden zijn niet alleen de beste maar ook de grootste Intex zwembaden: ze variëren van 4,88 m tot 9,75 m groot.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ultra XTR Frame zwembad 549 x 274 x 132 cm
  SALE
  -34%

  ✓ Stevig, duurzaam en uniek
  ✓ Inclusief zandfilterpomp

  Speciale prijs € 795,00 Normale prijs € 1.199,95

  Direct leverbaar
 2. Intex Ultra XTR Frame zwembad 732 x 366 x 132 cm
  SALE
  -42%

  ✓ Stevig, duurzaam en uniek
  ✓ Inclusief zandfilterpomp

  Speciale prijs € 949,00 Normale prijs € 1.649,95

  Direct leverbaar
 3. Intex Ultra XTR Frame zwembad 549 x 132 cm
  SALE
  -25%

  ✓ Sterk en stabiel stalen frame
  ✓ Inclusief filterpomp

  Speciale prijs € 895,00 Normale prijs € 1.199,95

  Direct leverbaar
per pagina
tit
productcollection
 1. Zwemcap

  ✓ Comfortabele badmuts
  ✓ Zacht, flexibel materiaal

  Vanaf € 2,00
  Direct leverbaar
 2. Groot zoutwatersysteem

  ✓ Hygiënisch zwembadwater
  ✓ Zwembaden tot 56.800 L

  € 270,00
  Direct leverbaar
 3. Zwembad Speelcentrum Dinoland

  ✓ Dino zwembad met glijbaan
  ✓ Met opblaasbare landingsmat

  Speciale prijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
  Direct leverbaar

Intex Ultra Frame

Sterkere opzetzwembaden dan Intex Ultra XTR Frame baden zijn er niet! Het Ultra frame is steviger en zwaarder dan andere frame zwembaden en van een hogere kwaliteit staal. De liner is dikker en daarmee nog beter bestand tegen lekkages. De Ultra Frame zwembaden worden geleverd met een uitgebreid accessoirespakket, bestaande uit een stevig afdekzeil, een grondzeil, een zeer krachtige zandfilterpomp en een handige ladder.

 • Stabiel zwembad met zeer sterk frame
 • Grote maten: van 4,88 m tot 9,75 m groot
 • Ultieme roestbescherming dankzij poedercoating
 • Compleet pakket met grondzeil, afdekzeil en trapje
 • 2 jaar garantie
 • De duurdere variant onder de Intex Frame baden
 • Opzetten kost wat meer tijd dan bijvoorbeeld een Metal Frame zwembad

Het Ultra XTR Frame, het sterkste frame

De Ultra Frame zwembaden hebben het sterkste stalen frame van alle Intex zwembaden. Het is een uniek ontworpen frame van ovalen buizen is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal, met een handig vergrendelingssysteem, wat zorgt voor een extra duurzaam en stabiel zwembad. De buizen van het frame zijn voorzien van een poedercoating, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Hierdoor zijn ze extreem goed beschermd tegen roest.


Zwembadliner van sterk materiaal

Behalve het frame is ook de liner van het zwembad zeer bestendig. De liner van de Ultra Frame zwembaden is de dikste en stevigste van allemaal, en gemaakt van 3-laags materiaal van hoge kwaliteit. De buitenste twee lagen zijn gemaakt van flexibel pvc, met daartussen een sterke polyester binnenlaag. Het 3-laags ontwerp is tegelijk sterk en flexibel en zorgt voor extra duurzaamheid, stevigheid en krasbestendigheid van het zwembad.


Inclusief een krachtige zandfilterpomp

Bij alle Intex Ultra Frame zwembaden wordt een zandfilterpomp meegeleverd. Een filterpomp is essentieel voor een schoon zwembad, en een zandfilterpomp is dé pomp voor de grootste zwembaden. Zandfilterpompen maken gebruik van een zandbed om vuil uit het zwembadwater te filteren. Het zwembadwater stroomt door de filterpomp en alle viezigheid blijft achter in de filtertank. Wil je bovendien andere accessoires op je zwembad aansluiten, zoals bijvoorbeeld zwembadverwarming of een zwembadstofzuiger? Dan heb je hiervoor een filterpomp nodig. De zandfilterpomp die wordt meegeleverd met je zwembad is per zwembadmaat geselecteerd en heeft dus altijd precies de juiste pompcapaciteit voor het door jou gekozen zwembad.


Compleet pakket met alle benodigde accessoires

Een Intex Ultra Frame zwembad wordt zeer compleet geleverd. Bij het zwembad krijg je, naast de zandfilterpomp, ook een grondzeil geleverd om het zwembad op te zetten. Daarbij ook nog een afdekzeil, dat isolerend werkt en voorkomt dat er vuil in het zwembad terecht komt. En als laatste ook nog een handige zwembadtrap, om gemakkelijk in en uit het zwembad te kunnen klimmen. Alles wat je nodig hebt in één handig pakket!