Intex Ultra Frame zwembaden

Ben je op zoek naar het meest complete, meest luxe en sterkste Intex zwembad? Ga dan voor het Intex Ultra Frame zwembad. Dankzij het uniek ontworpen stalen frame is het superstevig en stabiel, en de dikkere liner zorgt voor nog meer bestendigheid. Een Intex Ultra Frame zwembad wordt altijd geleverd als een compleet pakket, inclusief een filterpomp, afdekzeil, grondzeil en zwembadtrap. De Ultra Frame zwembaden zijn niet alleen de beste maar ook de grootste Intex zwembaden: ze variëren van 4,88 m tot 9,75 m groot.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Veelgestelde vragen
 • Als het gaat om een pakket waar een zwembad, pomp en accessoires zoals een grondzeil in zitten, dan is het niet mogelijk om deze pakketten te splitsen. Wij krijgen de pakketten compleet geleverd vanuit de fabrikant en verkopen deze ook weer in zijn geheel. We halen geen pompen of andere delen uit het pakket die je niet nodig hebt. Als tip kunnen wij meegeven om hetgeen te verkopen wat je niet gebruikt.
 • Nee, het is niet aan te raden om het zwembad op een schuine ondergrond of een grond die wat afloopt te plaatsen. Hierdoor heb je kans dat het water meer naar één kant gaat hangen wat ervoor kan zorgen dat je zwembad schade oploopt, en dit wil je natuurlijk niet. Zorg er daarom voor dat de grond waarop jij je zwembad plaatst, recht is en niet afloopt. Een klein beetje aflopend kan al te veel zijn. Een andere tip is om altijd een grondzeil, grondtegels of isolatiematten, of een ander soort bescherming te gebruiken onder je zwembad.
 • Garanties van Intex producten verlopen via de fabrikant Intex zelf. Zwembadgigant heeft de mogelijkheid niet om je met deze garantie verder te helpen. Je kunt een consumenten case openen via de website www.intex.eu, de fabrikant beschikt over de kennis en losse onderdelen voor het verwerken van jouw garantiecase. Je case komt bij de Nederlandse servicedienst terecht en zij zullen je verder informeren over de afhandeling van jouw garantie.
 • Als je het zwembad hebt opgezet en aan het vullen bent met water, kan het gebeuren dat je frame en zwembad iets naar binnen zakt. Geen paniek, je zwembad gaat hierdoor niet kapot en stort ook niet in elkaar. Zodra je zwembad steeds voller stroomt met water, zul je vanzelf zien dat het frame weer naar buiten buigt en dat het zwembad de juiste vorm krijgt.
 • Wij raden aan om Comfortpool talkpoeder te gebruiken als je het zwembad gaat opzetten, en daarna weer opbergt. Bij het opzetten gebruik je het in de openingen voor de buizen van het frame, zodat het zeil niet aan het frame vast gaat plakken omdat het langdurig in de zon staat. Tijdens het opbergen van het zwembad gebruik je talkpoeder om te voorkomen dat de liner aan elkaar gaat plakken als het opgevouwen ligt opgeborgen. Als je beide keren talkpoeder gebruikt, scheelt dit je een hoop werk tijdens het opruimen en opnieuw opzetten van het bad!
Gobbo FAQ

Intex Ultra Frame

Sterkere opzetzwembaden dan Intex Ultra XTR Frame baden zijn er niet! Het Ultra frame is steviger en zwaarder dan andere frame zwembaden en van een hogere kwaliteit staal. De liner is dikker en daarmee nog beter bestand tegen lekkages. De Ultra Frame zwembaden worden geleverd met een uitgebreid accessoirespakket, bestaande uit een stevig afdekzeil, een grondzeil, een zeer krachtige zandfilterpomp en een handige ladder.

 • Stabiel zwembad met zeer sterk frame
 • Grote maten: van 4,88 m tot 9,75 m groot
 • Ultieme roestbescherming dankzij poedercoating
 • Compleet pakket met grondzeil, afdekzeil en trapje
 • 2 jaar garantie
 • De duurdere variant onder de Intex Frame baden
 • Opzetten kost wat meer tijd dan bijvoorbeeld een Metal Frame zwembad

Het Intex Ultra XTR Frame, het sterkste frame

De Ultra XTR Frame zwembaden hebben het sterkste stalen frame van alle Intex zwembaden. Het is een uniek ontworpen frame van ovalen buizen is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal, met een handig vergrendelingssysteem, wat zorgt voor een extra duurzaam en stabiel zwembad. De buizen van het frame zijn voorzien van een poedercoating, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Hierdoor zijn ze extreem goed beschermd tegen roest.


Zwembadliner van sterk materiaal

Behalve het frame is ook de liner van het zwembad zeer bestendig. De liner van de Intex Ultra Frame zwembaden is de dikste en stevigste van allemaal, en gemaakt van 3-laags materiaal van hoge kwaliteit. De buitenste twee lagen zijn gemaakt van flexibel pvc, met daartussen een sterke polyester binnenlaag. Het 3-laags ontwerp is tegelijk sterk en flexibel en zorgt voor extra duurzaamheid, stevigheid en krasbestendigheid van het zwembad.


Inclusief een krachtige zandfilterpomp

Bij alle Intex Ultra Frame zwembaden wordt een zandfilterpomp meegeleverd. Een filterpomp is essentieel voor een schoon zwembad, en een zandfilterpomp is dé pomp voor de grootste zwembaden. Zandfilterpompen maken gebruik van een zandbed om vuil uit het zwembadwater te filteren. Het zwembadwater stroomt door de filterpomp en alle viezigheid blijft achter in de filtertank. Wil je bovendien andere accessoires op je zwembad aansluiten, zoals bijvoorbeeld zwembadverwarming of een zwembadstofzuiger? Dan heb je hiervoor een filterpomp nodig. De zandfilterpomp die wordt meegeleverd met je zwembad is per zwembadmaat geselecteerd en heeft dus altijd precies de juiste pompcapaciteit voor het door jou gekozen zwembad.


Compleet pakket met alle benodigde accessoires

Een Intex Ultra Frame zwembad wordt zeer compleet geleverd. Bij het zwembad krijg je, naast de zandfilterpomp, ook een grondzeil geleverd om het zwembad op te zetten. Daarbij ook nog een afdekzeil, dat isolerend werkt en voorkomt dat er vuil in het zwembad terecht komt. En als laatste ook nog een handige zwembadtrap, om gemakkelijk in en uit het zwembad te kunnen klimmen. Alles wat je nodig hebt in één handig pakket!