Intex Ultra Frame Pool

11 artikel(en)

Intex

De Intex Ultra Frame Pool is het sterkst mogelijke opzetzwembad. Het frame is een stuk sterker dan de Intex Metal Frame baden. Het frame is dikker en zwaarder. Daarnaast zijn de Intex Ultra Frame Pools voorzien van een handig locker systeem. De buizen kunnen heel eenvoudig aan elkaar bevestigd worden met kunststof verbindingsstukken. De Ultra Frame Pool wordt geleverd met handige extra's zoals een bijbehorende zwembadtrap, grondzeil en afdekzeil. (Uitgezonderd het Intex Ultra Frame model 400x200) Daarmee zijn de Intex Ultra Frame Pools zeer geschikt als u een opzetzwembad zoekt maar alleen de beste kwaliteit wilt.
Intex Ultra Frame zwembad

Extra sterk frame dankzij ovalen buizen

De Ultra Frame zwembaden worden ondersteund door een zeer stabiel en sterk frame. Kenmerkend aan dit frame is de ovalen vorm. Dit geeft meer stabiliteit dan een rond frame. Bij een deukje wordt niet meteen het hele frame instabiel. Door middel van een handig kliksysteem kan het Ultra frame eenvoudig in elkaar gezet worden.
zijwanden intex ultra frame zwembad

Liner voorzien van 3 sterktelagen

De liner van de Ultra Frame zwembaden zijn voorzien van 3 sterktelagen die op elkaar gelast zijn. De middelste laag bevat een ruitmotief. Dit maakt de zijwand extreem sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. Het zwembad kan zo tegen een stootje!
Intex zand filterpomp Ultra Frame zwembad

Met krachtige zandfilterpomp

Bij alle Ultra Frame zwembaden (uitgezonderd het model van 400 x 200 x 100 cm) wordt een krachtige zandfilterpomp meegeleverd. Een zandfilterpomp filtert het zwembadwater beter dan de gangbare cartridge filterpomp. Via de pomp stroomt het zwembadwater door een laag zand. Alle vuildeeltjes die groter zijn dan de zandkorrel blijven in het zandbed achter. Het is wel raadzaam om Intex glasparels mee te bestellen bij dit zwembad. Deze hebben een langere levensduur dan gewoon filterzand.
Intex Ultra Frame zwembad toebehoren

Inclusief grondzeil, afdekzeil en ladder

De Intex Ultra Frame zwembaden worden zeer compleet geleverd. Zowel het grondzeil, afdekzeil en een bijpassende zwembadtrap worden bij de bestelling meegeleverd (Uitgezonderd bij de maat 400 x 200 x 100 cm). Het grondzeil zorgt voor extra bescherming aan de onderzijde. Het afdekzeil voorkomt dat 's nachts vuil in het zwembad terechtkomt. Het afdekzeil kan eenvoudig vastgemaakt worden aan het zwembad met het randkoord.
Opzet tijd Ultra Frame zwembad

In circa 60 minuten opgezet

Het opzetten van een Intex Ultra Frame zwembad is eenvoudiger dan de grootte doet vermoeden. Met twee personen kan het zwembad in ongeveer 60 minuten opgezet worden. Bij het zwembad wordt een handige handleiding en DVD met opzetinstructie meegeleverd die gebruikt kunnen worden bij het opzetten.
Intex Ultra Frame Zwembad voor jarenlang zwemplezier

Geschikt voor jarenlang zwembadplezier

Bij voorzichtig gebruik kunt u jaren vooruit met een Intex Ultra Frame zwembad. We adviseren om, na het seizoen, het zwembad goed schoon te maken en vochtvrij op te slaan.