Intex Frame zwembad

De Intex Frame zwembaden zijn de meest bekende Intex zwembaden. Deze modellen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en in korte tijd klaar om te vullen met water. Het metalen frame zorgt ervoor dat het zwembad altijd stabiel staat. De wanden zijn gefabriceerd van een sterke 3-lagen liner.

Producten 1-30 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Intex Frame zwembaden zijn de sterkste opzetzwembaden die verkrijgbaar zijn op de markt. Om het Intex zwembad extra stabiel te maken en minder kwetsbaar voor lekkages, wordt een metalen frame rondom het zwembad geplaatst. Het grote voordeel een frame zwembad is dat een lekkage niet voor leegloop van het volledige zwembad zorgt. Frame zwembaden zijn namelijk niet van opblaasmateriaal gemaakt. De meest bekende frame zwembaden zijn wel de Intex Metal Frame zwembaden. Deze blauwe zwembaden zijn voorzien van een stevig gegalvaniseerd metalen frame. De meest sterke Intex Frame zwembaden zijn de Ultra XTR Frame. Niet alleen is het frame dikker bij deze zwembaden. Ook het pvc materiaal is dikker en duurzamer. Hierboven vindt u al onze Intex Frame zwembaden.

De Frame zwembaden van Intex zijn, naast de Easy Set Pools, de meest bekende Intex zwembaden. Voorzien van een stalen frame zijn deze zwembaden een stuk steviger dan de opblaasbare zwembaden. Frame zwembaden zijn daarnaast een stuk groter. Daarmee zijn deze zwembaden minder geschikt om een korte periode op te zetten. Vaak staat het Intex zwembad met frame het hele zomerseizoen buiten. Daarom worden bij Zwembadgigant de meeste frame zwembaden geleverd met toebehoren die dat mogelijk maken. Denk daarbij aan een filterpomp, afdekzeil en zwembadtrap. Daarnaast kunt u bij ons ook allerlei andere accessoires bestellen voor uw Intex zwembad. Denk aan chloor, schoonmaaksets, filters voor de pomp, solarzeilen en zwembadverwarming.