Intex Klein Frame zwembaden

De Intex Klein Frame zwembaden zijn de meest bekende Intex zwembaden. Van alle opzetzwembaden worden deze modellen ook het meest verkocht. Deze modellen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en binnen een uur klaar om te vullen met water. Het metalen frame zorgt ervoor dat het zwembad altijd stabiel staat. De wanden zijn gefabriceerd van een sterke 3-lagen liner.

tit
productcollection
 1. Zwemcap

  ✓ Comfortabele badmuts
  ✓ Zacht, flexibel materiaal

  Vanaf € 2,00
  Direct leverbaar
 2. Groot zoutwatersysteem

  ✓ Hygiënisch zwembadwater
  ✓ Zwembaden tot 56.800 L

  € 270,00
  Direct leverbaar
 3. Zwembad Speelcentrum Dinoland

  ✓ Dino zwembad met glijbaan
  ✓ Met opblaasbare landingsmat

  Speciale prijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
  Direct leverbaar

Verkoeling in eigen tuin met een Klein Frame zwembad!

Een eigen zwembad in je tuin waarin je lekker een frisse duik kunt nemen of kunt afkoelen tijdens de warme dagen. Wie wilt dat nu niet? Een voordeel van het Klein Frame zwembad is dat de zwembaden in deze afmetingen geschikt zijn voor de meeste tuinen. We hebben al Klein Frame zwembaden in het assortiment met een afmeting vanaf 260 x 160 cm. Ook zijn de zwembaden niet heel diep en hebben geen hoge rand, waardoor het voor kinderen makkelijk is om in- en uit het zwembad te klimmen. Het zwembad is voorzien van een stevig frame met kindvriendelijke kunststof hoekstukken.


Materiaal voorzien van 3 sterktelagen

Het materiaal van de Klein Frame zwembaden is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het Intex zwembad kan op deze manier tegen een stootje! De dikte van de liner is op de bodem 0,50 mm en bij de zijwanden 0,56 mm. Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht!


Een cartridge filterpomp bij je Klein Frame zwembad

Om je zwemwater schoon en vrij van vuiltjes te houden is het aan te raden om een cartridge filterpomp te gebruiken bij je zwembad. De pomp is gemakkelijk aan te sluiten en neemt niet veel ruimte in beslag, een ander voordeel is dat een cartridge filterpomp vrij stil is. In de pomp stroomt het water door een fijnmazig filter. Alle vuiltjes die groter zijn dan het filter blijven achter en worden zo uit het water gefilterd. Het is wel raadzaam om een aantal losse zwembadfilters (type A) bij te bestellen. Een cartridge gaat ongeveer 2 weken mee.


Het opzetten van een Intex Klein Frame zwembad

Het opzetten van het Klein Frame zwembad is erg gemakkelijk, u heeft daar niet meer dan 30 minuten voor nodig. Als je stap voor stap de handleiding doorleest, staat het zwembad in een handomdraai overeind en klaar om te vullen!
1. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan 2. Monteer het metalen frame en bevestig de liner 3. Uw Intex Klein Frame zwembad is nu klaar om gevuld te worden. Pas nadat het zwembad gevuld is, zal het zwembad zijn definitieve vorm aannemen. Een handige tip voor het opzetten van het zwembad: strooi wat Comfortpool talkpoeder in de openingen van de liner waar je het frame inschuift. Hiermee voorkom je dat de liner aan het frame gaat plakken, wat anders na de zomer lastig kan zijn met het afbreken van het bad.