Schepnet zwembad

Onmisbaar voor een schoon zwembad: een schepnet. Met een zwembad schepnet vis je gemakkelijk het zichtbare vuil uit het zwembad zoals blaadjes, takjes, insecten of gras. Je kunt er vuil mee opscheppen dat op het water drijft, maar ook vuil dat op de bodem ligt. Heb je een wat groter zwembad? Dan kun je het schepnet op een telescoopsteel klikken, zodat je overal goed bij kunt.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwembad schepnet

Je zwembad schoonmaken met een schepnet is de simpelste manier om vuil uit je zwembad te halen. Dankzij het fijnmazige net kun je met gemak blaadjes, takjes, gras, insecten en ander fijn vuil uit het water vissen. Je vindt in ons assortiment schepnetten van verschillende merken, van bijvoorbeeld Intex en Kokido. En ook schepnetten van verschillende groottes. Heel handig, want voor een jacuzzi gebruik je een klein schepnetje maar voor een zwembad van zes meter is een groot schepnet makkelijker.


Schepnet met steel

Heb je een groot zwembad of wil je ook dieper in het water kunnen schoonmaken? Gebruik dan een schepnet met een lange steel. Klik het schepnet op een uitschuifbare telescoopsteel en je kunt het hele zwembad met gemak bereiken. Bijna alle schepnetten zijn geschikt om te gebruiken op een telescoopsteel, deze informatie staat er altijd bij op de productpagina. Let er wel op dat een telescoopsteel niet standaard is inbegrepen bij een schepnet, deze moet je er apart bij bestellen.


Complete onderhoudsset met schepnet

Ben je naast een schepnet op zoek naar meer spullen om je zwembad schoon te maken? Kijk dan eens naar een complete onderhoudsset. Een onderhoudsset bestaat vaak uit een schepnet en een borstel, plus een uitschuifbare steel om deze attributen op vast te klikken. De deluxe onderhoudssets hebben vaak ook nog een klein stofzuigertje om de zwembadbodem mee schoon te maken. Heb je een opblaasbare jacuzzi? Ook daar is een complete spa onderhoudsset voor, bestaande uit en schepnetje, een borstel en een schuurspons voor de wanden.