Babyzwembad met dakje

Heerlijke verkoeling voor jouw kleintje tijdens de warme dagen! Laat je baby lekker genieten van een babyzwembad, die ook nog eens verkrijgbaar zijn mét dakje. Zo kan jouw baby heerlijk spelen in het badje en genieten van het water zonder dat hij of zij in de warme en brandende zon zit. Verkrijgbaar in verschillende designs die zorgen voor nog meer speelplezier.

Een leuk babyzwembad mét dakje als bescherming tegen de zon

In ons assortiment vind je ook Intex babyzwembadjes terug met een afdakje. Dit afdakje zorgt ervoor dat jouw baby tegen felle zonnestralen wordt bescherm terwijl hij of zij lekker in het badje aan het spelen is. Uiteraard neemt dit niet weg dat zonnebrandcrème alsnog noodzakelijk is. Sommige babybadjes beschikken over een watersproeier, die op de tuinslang is aan te sluiten. Wedden dat jouw kleintje daar geen genoeg van kan krijgen? De babyzwembadjes zijn geschikt voor een leeftijd van 0-2 jaar.


Het babyzwembad met dakje opzetten

Het is vrij eenvoudig om het zwembadje op te zetten, binnen enkele minuten staat het badje al overeind om te vullen met water. Je blaast het bad en de glijbaan vol lucht met een hand- of voetpomp, of met een elektrische pomp. Plaats het badje op een vlakke ondergrond, eventueel met een zeil eronder zodat het badje niet beschadigd. Hierna kun je het bad vullen met water en is het klaar voor gebruik.


Het schoonhouden van het babyzwembad met dakje

Van het babyzwembad geniet jouw kleine pas echt optimaal wanneer het water altijd hygiënisch schoon is. Er zit geen aansluiting voor een filterpomp aan het bad en je kunt de slangen van een filterpomp er ook niet los in leggen. Omdat er weinig water in het bad zit kun je het water makkelijk verversen, het beste is om dit dagelijks of anders om de dag te doen. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Mini Poolcleaner. De hygiëne waarborg je echter door het zwembad en de glijbaan schoon te maken. Dit kan eenvoudig met een spons en natuurlijke zeep.


Het babyzwembadje opbergen

Om lang gebruik te kunnen maken van het babyzwembad is het belangrijk dat je wat extra aandacht besteed aan het bad tijdens het opruimen hiervan. Je kunt het water gemakkelijk uit het bad laten lopen en door de ventielen open te zetten verdwijnt alle lucht uit het bad. Droog het zwembad volledig af met een droge doek, strooi wat talkpoeder over het zwembadje en vouw het dan voorzichtig op. Door gebruik te maken van talkpoeder voorkom je dat het bad aan elkaar gaat plakken. Hierna kun je het zwembad opbergen op een vorstvrije plek. Wanneer je het bad de volgende zomer weer tevoorschijn haalt, kun je overige resten talkpoeder van het zwembad afspoelen.