Zwembadtegels

Hieronder vind je ons assortiment zwembadtegels. Geschikt om de onderkant van je zwembad te beschermen. Het plaatsen van zwembadtegels onder je zwembad verlengt de levensduur van je zwembad en voelt ook nog eens veel fijner aan als je in je zwembad staat.

Zwembadtegels: een must voor iedere zwembadeigenaar

Zwembadtegels gebruik je om de bodem van je opblaas- of opzetzwembad te kunnen beschermen. Scherpe voorwerpen krijgen zo geen kans om daaraan beschadigingen toe te brengen. Ook voorkom je zo dat schimmels zich makkelijk kunnen ontwikkelen. Tegelijkertijd zijn zwembadtegels er ook ter bescherming van de ondergrond. Ook deze kan namelijk door het gewicht van het zwembad worden aangetast. Zo zijn de multifunctionele tegels een must voor eenieder die besluit een zwembad in zijn tuin te plaatsen.


Gemakkelijk te leggen en weer op te bergen

De blauwe zwembadtegels zijn zeer eenvoudig te leggen. Je kunt ze eigenlijk wel vergelijken met een puzzel. Net zo makkelijk als het leggen ervan is, is ook het opbergen. Je klikt de tegels in elkaar om zo zelf een ondergrond van de gewenste grootte te maken. Het gebruik van zwembadtegels hoef je niet te beperken tot onder het zwembad; ze doen ook prima dienst als looppad ernaartoe. De tegels zijn voorzien van een anti-slipcoating, welke zijn waarde dubbel en dwars bewijst wanneer je kleine kinderen hebt. En vindt er toch een valpartij plaats? De zachte tegels vangen een deel daarvan op.


Hoeveel zwembadtegels heb ik nodig?

Afhankelijk van de grootte van jouw zwembad bepaal je hoeveel sets je nodig hebt. Zo zijn er sets met vijf of acht stuks tegels in een pak. Op de productpagina staat een handig lijstje waarin je kunt vinden hoeveel sets tegels je nodig hebt voor de grootte van jouw zwembad.


Zwembadtegels plaats je op een vlakke, schone ondergrond

Zwembadtegels beschermen de onderkant van je zwembad dan wel tegen beschadigingen en lekkages, het blijft onverminderd belangrijk om je zwembad op een egale ondergrond te plaatsen. Zorg ervoor dat deze plek vlak is en dat je voorwerpen als takjes en steentjes vooraf verwijdert. Het is het beste om rond je zwembad ongeveer een meter ruimte vrij te houden. Zo behoud je de benodigde loopruimte en bewegingsvrijheid.


Zwembadtegels voor je zwembad vergroten de duurzaamheid én de veiligheid

Intex zwembadtegels of Comfortpool zwembadtegels kun je onder elk denkbaar opblaas- of opzetzwembad plaatsen. Aangezien ze universeel zijn, kun je ze uiteraard ook gebruiken wanneer je een zwembad van een ander merk in je tuin hebt staan. Met welk exemplaar je de tegels ook combineert, ze zullen altijd in belangrijke mate bijdrage aan de duurzaamheid van je zwembad én de veiligheid tijdens het gebruik ervan.