Kinderzwembad met glijbaan

Wil je niet zomaar een zwembadje voor in de tuin, maar een waar speelparadijs? Ga voor ultieme waterpret en kies een opblaasbaar zwembad mét glijbaan. Vaak zijn de speelzwembaden ook nog voorzien van extra spelletjes én watersproeiers. Een opblaasbaar kussen onder aan de glijbaan zorgt voor een zachte, en veilige, landing.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het ideale kinderzwembad mét glijbaan

Een kinderzwembad met een glijbaan, het is net een speeltoestel! De glijbaan zorgt voor extra speelplezier zodat jouw kleintje zich op zomerse dagen uren kan vermaken. Een kinderzwembad met glijbaan is er in verschillende maten en met verschillende designs. Onderaan de glijbaan zit een zachte mat, voor een extra veilige landing. De glijbanen zijn los uit het zwembad te halen en je kunt ze plaatsen waar je wilt, het zwembad is dus ook zonder glijbaan te gebruiken.


Het kinderzwembad met glijbaan opzetten

Het is vrij eenvoudig om het zwembadje op te zetten, binnen enkele minuten staat het badje al overeind om te vullen met water. Je blaast het bad en de glijbaan vol lucht met een hand- of voetpomp, of met een elektrische pomp. Plaats het badje op een vlakke ondergrond, eventueel met een zeil eronder zodat het badje niet beschadigd. Hierna kun je het bad vullen met water en is het klaar voor gebruik.


Hoe kan ik mijn kinderzwembad met glijbaan schoonhouden?

Van het zwembad geniet jouw kleine pas echt optimaal wanneer het water altijd hygiënisch schoon is. Er zit geen aansluiting voor een filterpomp aan het bad en je kunt de slangen van een filterpomp er ook niet los in leggen. Omdat er weinig water in het bad zit kun je het water makkelijk verversen, het beste is om dit dagelijks of anders om de dag te doen. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Comfortpool Mini cleaner. De hygiëne waarborg je echter door het zwembad en de glijbaan schoon te maken. Dit kan eenvoudig met een spons en natuurlijke zeep.


Het zwembadje opbergen

Om lang gebruik te kunnen maken van het zwembad is het belangrijk dat je wat extra aandacht besteed aan het bad tijdens het opruimen hiervan. Je kunt het water gemakkelijk uit het bad laten lopen en door de ventielen open te zetten verdwijnt alle lucht uit het bad. Droog het zwembad volledig af met een droge doek, strooi wat talkpoeder over het zwembadje en vouw het dan voorzichtig op. Door gebruik te maken van talkpoeder voorkom je dat het bad aan elkaar gaat plakken. Hierna kun je het zwembad opbergen op een vorstvrije plek. Wanneer je het bad de volgende zomer weer tevoorschijn haalt, kun je overige resten talkpoeder van het zwembad afspoelen.