Intex opblaasbare spa's deluxe

De Intex PureSpa Deluxe spa's zijn de meest luxe opblaasbare spa's uit het Intex assortiment. Verkrijgbaar in een vierpersoons en zespersoons variant staan deze opblaasspai’s garant voor optimale ontspanning. Relaxen in heerlijk warm water terwijl je geniet van een massage van duizenden warme bubbels of juist van krachtige, masserende jetstralen… óf van allebei!

Opblaasbare spa's met bubbels en jets

Een opblaabare spa zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Warm water, bubbels, krachtige jetstralen… alles wat je nodig hebt voor pure relaxatie. De ingebouwde opblaaspomp pompt de spa zelf op, dus veel werk zit er niet in! Daarnaast heeft de Intex PureSpa Deluxe ook een ingebouwde filterpomp voor schoon water, een zoutwatersysteem voor bacterievrij water en een hardwatersysteem tegen kalkaanslag. De Intex PureSpa Deluxe is daarmee compleet zelfvoorzienend qua wateronderhoud en waterkwaliteit.


Opblaasjacuzzi met bubbels

PureSpa Jet & Bubbel Deluxe

Ervaar de luxe van de duizenden rustgevende bubbels die uit kleine openingen onderin de opblaasbare Spa naar boven komen borrelen. In tegenstelling tot andere Spa's bestaan de bubbels van de Intex PureSpa uit verwarmde lucht in plaats van koude lucht, voor nog meer ontspanning en bubbelcomfort. Of kies voor de jet-stand, waarbij vier sterke waterstralen uit de zijkant van de spa komen en heerlijk masserend langs het lichaam stromen.


Heerlijk warm water, tot 40°C

In de motorunit die aan de Intex PureSpa opblaasbare spa vastzit, zit tevens het verwarmingselement. Deze warmt het water in de opblaasbare spa op tot een heerlijk comfortabele temperatuur. Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel en kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C.

Opblaasbaar bubbelbad

Opblaasbare jacuzzi met Fiber-Tech technologie

Fiber-Tech® constructie voor stevige wanden

De wanden en bodem van de spa zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat je gewoon op de rand kunt zitten zonder dat hij inzakt.


Ingebouwde filterpomp

De opblaasbare bubbel en jets spa's zijn allemaal voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Bij elke opblaasbare Spa krijg je twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er altijd een aantal extra bij te bestellen.

Intex PureSpa Deluxe opblaasbare spa

Opblaasjacuzzi met zoutwatersysteem

Ingebouwd zoutwatersysteem

Om het water ook nog gezond en hygiënisch te houden hebben de Intex PureSpa Deluxe spa's een ingebouwd zoutwatersysteem. Wanneer je zout toevoegt aan het water zet het zoutwatersysteem dit om in chloride, dat vervolgens de bacteriën doodt en het water ontsmet. Dit chloride heeft eigenlijk dezelfde werking als chemisch zwembadchloor, maar is geur- en smaakloos en irriteert niet. Zo heb je een spa vol schoon water, zonder de nadelen van zwembadchloor of andere chemicaliën.


Complete Spa's in één pakket

Elke Intex PureSpa opblaasspai wordt geleverd als een compleet pakket, met alles wat je nodig hebt om de spa op te zetten, te vullen en te gebruiken. Je krijgt altijd de volgende accessoires meegeleverd:


? Twee hoofdsteunen: voor optimale ondersteuning en optimaal comfort
? Grondzeil: beschermt en isoleert de onderkant van de Spa
? Afdekzeil: houdt vuil uit het water en beperkt het warmteverlies
? Opbergtas: voor het gemakkelijk opbergen én meenemen van de Spa

Bovendien verkopen we vele losse accessoires om jouw wellness-ervaring helemaal compleet te maken. Denk aan stoeltjes, bekerhouders, handdoekrekjes, verlichting voor in het water, verlichting voor op het water, drijvende speakers...