Bezig met laden...

Intex Opblaasbare SPA

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Intex PureSpa Navy opblaasbare jacuzzi
  SALE
  -24%

  ✓ Voor vier personen
  ✓ Inclusief verlichting

  Speciale prijs € 649,00 Normale prijs € 849,95

  Direct leverbaar
 2. Intex opblaasbare bubbel spa, voor vier personen
  SALE
  -28%

  ✓ Voor vier personen
  ✓ Opblaasbare jacuzzi met bubbels

  Speciale prijs € 495,00 Normale prijs € 689,95

  Direct leverbaar
 3. Intex opblaasbare jacuzzi Greywood Deluxe 4 persoons
  SALE
  -27%

  ✓ Voor vier personen
  ✓ Incl. hoofdsteunen en verlichting

  Speciale prijs € 599,00 Normale prijs € 819,00

  Direct leverbaar
 4. Intex opblaasbare jacuzzi Greywood Deluxe 6 persoons
  SALE
  -24%

  ✓ Voor zes personen
  ✓ Incl. hoofdsteunen en verlichting

  Speciale prijs € 699,00 Normale prijs € 919,00

  Direct leverbaar
 5. Lay-Z-Spa Ibiza AirJet opblaasbare jacuzzi
  SALE
  -18%

  ✓ Vierkante spa met bubbelmassage
  ✓ Voor 4 - 6 personen

  Speciale prijs € 659,00 Normale prijs € 799,00

  Direct leverbaar
per pagina
tit
productcollection
 1. Zwembad Speelcentrum Dinoland

  ✓ Dino zwembad met glijbaan
  ✓ Met opblaasbare landingsmat

  Speciale prijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
  Direct leverbaar
 2. Intex verbindingsstuk

  ✓ Universeel verbindingsstuk
  ✓ Voor Intex baden

  € 6,95
  Direct leverbaar

Opblaasbare spa's met bubbels en jets

Een spa zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of krachtige massagestralen. De Intex PureSpa opblaasbare spa’s zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Je kunt de spa opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de ingebouwde opblaaspomp is zelf oppompen of opblazen niet nodig. De filterpomp houdt het water schoon, samen met de chloordrijver of het zoutwatersysteem. dus het enige wat jij hoeft te doen is… genieten!


Opblaasspa met bubbels

Intex Bubbel Spa’s

De Intex PureSpa Bubble Massage serie bestaat uit opblaasbare spa’s met een bubbelfunctie. Uit kleine openingen komen duizenden verwarmde bubbels borrelend omhoog stromen voor een ontspannende, therapeutische massage. De Intex Bubbel Spa’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, verschillende kleuren, en in een vierkante of ronde vorm. Kies voor de meest goedkope Opblaasspa of ga juist voor de luxe variant met extra luxe accessoires.


Intex Bubbel & Jet Spa’s

De Intex PureSpa Deluxe serie is de meest luxe lijn opblaasbare spa’s. De Intex deluxe spa’s hebben naast de bubbelstand ook krachtige jetstralen die vanuit de zijkant van de SPA stromen en zorgen voor een extra massage. Bovendien zijn deze deluxe spa’s uitgerust met een zoutwatersysteem, waardoor je geen chloor nodig hebt. Het zoutwatersysteem werkt volledig automatisch en zorgt voor een spa vol schoon water zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Opblaasspa met jet-stralen

Opblaasbare spa met Fiber-Tech technologie

Fiber-Tech® constructie voor stevige wanden

De wanden en bodem van de alle Intex opblaasbare spa’s zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat je op de rand kunt zitten zonder dat hij inzakt.


Heerlijk warm water, tot 40°C

In de motorunit die aan de Intex opblaasbare jacuzzi vastzit, zit tevens het verwarmingselement. Deze warmt het water in de Opblaasspa op tot een heerlijk comfortabele temperatuur. Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel en kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C.

Intex PureSpa Deluxe opblaasbare spa

Opblaasspa met filterpomp

Ingebouwde filterpomp

De Intex opblaasbare spa’s zijn allemaal voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Bij elke opblaasbare spa krijg je twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er altijd een aantal extra bij te bestellen.