Opblaasbadje

Verkoeling in eigen tuin nodig? Een opblaasbadje is in een handomdraai opgezet en klaar om te vullen met water. Heerlijk om tijdens de warme dagen even af te koelen! Voor jong én oud en in allerlei soorten en maten, ook zijn de opblaasbadjes nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren of printjes.

Producten 1-30 van 53

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Met een opblaasbaar zwembadje is verkoeling altijd binnen handbereik

Een opblaaszwembad is een geliefd item in de zomermaanden en staat garant voor urenlang waterpret in je eigen achtertuin. In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht, is een opblaaszwembad niet alleen bedoeld voor baby’s en kleine kinderen, maar ook voor de wat oudere kinderen én volwassenen. De grootste voordelen ervan zijn de prijs en de compactheid van het zwembad wanneer je het na de zomer weer opbergt. Opblaaszwembaden zijn in een handomdraai op te zetten en te vullen.


Opblaasbadjes in allerlei soorten en maten

Een opblaasbadje is vandaag de dag razend populair. Niet in de laatste plaats omdat we ook gedurende de Nederlandse zomers steeds vaker met hoge temperaturen te maken krijgen. De zwembaden bestaan in verschillende maten en vormen. Je hoeft zo niet noodgedwongen voor het klassieke opblaaszwembad te kiezen, maar kunt voor een variant gaan die voorzien is van allerlei leuke extra’s zoals een opblaasbaar dakje en opblaasbare speelattributen.


Sterke zijwanden van pvc en gerasterd polyester

Het belangrijkste kenmerk van een opblaas badje zijn natuurlijk de opblaasbare zijwanden. Kies je voor een robuust model van het merk Intex, dan kun je vertrouwen op wanden van maximale stevigheid. Deze bestaan namelijk uit sterk pvc en zijn niet alleen gevuld met lucht, maar ook met gerasterd polyester. Dit noemt Intex de Fiber-Tech technologie. Samen met de stevige opblaasrand zorgt dit ervoor dat het zwembad extra stabiel is. Bovendien is een opblaaszwembad zo neergezet, zonder dat daar bijzondere gereedschappen voor nodig zijn.


Hygiëne en veiligheid

Niet alleen is het belangrijk dat je met een opblaaszwembad optimaal plezier beleeft, ook het belang van veiligheid en hygiëne mogen we niet vergeten. Een deel van de Intex opblaaszwembaden wordt geleverd inclusief filterpomp. Deze pomp zorgt ervoor dat het water te allen tijd in beweging blijft en zo van vuil gezuiverd wordt. Een extra chloordrijver met chloortabletten is nodig om ook onzichtbaar vuil en bacteriën tegen te gaan. Om bladeren, takjes en ander grof vuil te verwijderen, kun je kiezen voor een schepnet of een afdekzeil.


Een opblaas badje voor kinderen en volwassenen

Een opblaas badje biedt in veel verschillende situaties uitkomst. Zo is het een slimme keuze wanneer je op zoek bent naar een stukje verkoeling voor kleine kinderen. Zij beschikken zo over hun eigen zwembadje. Voor een wat grotere variant kies je wanneer je ook zelf van de verkoelende werking van het water wilt genieten. Wil je een opblaaszwembad om daar enkel met volwassenen gebruik van de maken? Dan kies je niet voor een klein bad of een familiebad, maar een loungebad.


Zo waarborg je de levensduur van jouw opblaasbadje

Een opblaaszwembad dien je alvorens je het met water gaat vullen op een vlakke en schone ondergrond te plaatsen. Verzeker jezelf ervan dat er geen scherpe voorwerpen onder de bodem terechtkomen. Je blaast het zwembad vol lucht, en het is klaar om gevuld te worden. Na de zomer berg je het zwembad op een droge plek op om deze van een lange levensduur te garanderen. Houd er rekening mee dat een opblaaszwembad geen aansluiting heeft voor een filterpomp, ook is het niet mogelijk om slangen van de filterpomp over de rand heen te hangen. Je moet het water dus zelf schoonhouden.