Intex zwembad rond 305

Een Intex zwembad van 305 cm past in vrijwel iedere tuin, het zwembad is een ruim familiezwembad waardoor je ook met meerdere personen kunt genieten van het zwembad. Kies voor extra stevigheid en stabiliteit met een Frame model, of ga voor vlug en makkelijk opgezet met een Easy Set model. Beiden modellen zijn van goede en stevige kwaliteit. Even vullen met water, en plonzen maar!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Volop ruimte in een Intex zwembad van 305 centimeter

Ben je op zoek naar een rond Intex zwembad van 305 centimeter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit populaire formaat zwembad is met zijn doorsnede van 305 centimeter en hoogte van 76 centimeter voor bijna iedere tuin geschikt. Het bad is klein genoeg om niet alle ruimte in je tuin in beslag te nemen, maar groot genoeg om toch voldoende bewegingsvrijheid in het water te ervaren. De hoogte maakt het mogelijk om zonder trap het bad in te stappen, terwijl het voor kleintjes hoog genoeg is om er niet zomaar in te kunnen klimmen.

De verschillende modellen

Een rond zwembad van Intex van 305 centimeter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De eenvoudigste en daardoor goedkoopste variant is de Easy Set 305, die een opblaasbare rand heeft. De Metal Frame 305 heeft een klein metalen frame en de Prism Frame 305 heeft het stevigste metalen frame en de dikste liner. Alle varianten kunnen met of zonder filterpomp worden geleverd. De afgelopen jaren behoorde een rond Intex zwembad van 305 centimeter tot de populairste keuzes onder tuinbezitters.

Een sterk frame en een liner van met pvc versterkt polyester

Fabrikant Intex staat bekend om zijn zwembaden van hoge kwaliteit. Hiermee bedoelen we niet alleen de metalen frames, maar ook de liner. Deze is vervaardigd van met pvc versterkt polyester, wat hem extra sterk maakt. Samen met de verticale buizen van gepoedercoat staal realiseert deze een stabiele basis die alle schommelingen in het zwembad kan opvangen. De stevige constructie laat zich bovendien eenvoudig monteren en demonteren.

Een rond Intex zwembad van 305 centimeter inclusief filterpomp

Een rond Intex zwembad van 305 centimeter wordt doorgaans inclusief filterpomp geleverd. Het aansluiten van de pomp is een eenvoudige klus waarvoor geen ervaring of speciale gereedschappen voor benodigd zijn. Bovendien krijg je bij je bestelling een duidelijke instructie meegeleverd. Een filterpomp zorgt voor stroming in het water, wat de ontwikkeling van bacteriën en algen tegengaat. Laat de pomp dagelijks langer werken wanneer de temperaturen hoog zijn.

Razendsnel gemonteerd

Een rond Intex zwembad van 305 centimeter doorsnede en een hoogte van 76 centimeter is eenvoudig op te zetten. Voor het in elkaar zetten van het metalen frame zijn slechts twee personen nodig. De klus kun je binnen een half uur geklaard hebben. Belangrijk is het wel, dat je het zwembad op een harde, vlakke ondergrond plaatst. Het grondzeil dient kreukelvrij te worden aangebracht. Door het zwembad eerst met een klein laagje water van een aantal centimeter te vullen, kun je controleren of het op de juiste manier is opgezet. Is dat het geval, dan vul je het voor 90%.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Kies je voor een rond Intex zwembad van 305 centimeter, dan kies je voor een zwembad dat in de meeste tuinen past. Ook wanneer deze van beperkte omvang is. Voldoende ruimte voor dit zwembad heb je wanneer je een vrije ruimte van minstens 3,5 x 3,5 meter hebt. In ons assortiment vind je eveneens zwembaden van andere afmetingen. Heb je meer ruimte in je tuin? Overweeg dan het ronde zwembad van 366 centimeter in plaats van een rond Intex zwembad van 305 centimeter.