Intex zwembad rond

Een rond Intex zwembad is geschikt voor bijna iedere tuin. Ook zijn ze makkelijk op te zetten waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. Ronde zwembaden van Intex zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en met stalen frame of opblaasbare rand, dit zijn de zogenoemde Frame of Easy Set zwembaden. Hieronder vindt je alle ronde modellen Intex zwembaden terug.

Producten 1-30 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

In een rond zwembad van Intex beleef je de gezelligste momenten

Een rond Intex zwembad is een ideale aankoop voor wie in de zomermaanden in de eigen achtertuin van verkoeling wil genieten. Zo vier je een ontspannen weekend zonder een duur hotel te hoeven boeken en geniet je na een lange werkdag van een ultiem moment voor jezelf. Een rond Intex zwembad is geschikt voor bijna iedere tuin, zeker gezien het feit dat deze in verschillende formaten beschikbaar zijn. Ronde zwembaden brengen behalve ontspanning ook een portie gezelligheid naar iedere tuin. Bovendien zijn zwembaden van deze vorm ook erg kindvriendelijk.

De voordelen van ronde zwembaden

Een rond Intex zwembad is favoriet bij velen. Het allergrootste voordeel ervan is dat je makkelijk contact maakt met anderen omdat je in een kringvorm zit. Dat maakt ronde zwembaden ideaal voor gezinnen. Je kunt zo gezellig spelletjes spelen of gesprekken voeren. Bovendien is een rond zwembad van Intex snel opgezet en net zo vlot weer opgeruimd. Wel zo prettig wanneer je het maar voor één seizoen gebruikt. Ook is het stevige zwembad makkelijk te verplaatsen.

Een zwembad met kindvriendelijk karakter

Een rond zwembad van Intex is zoals al genoemd geschikt voor bijna alle tuinen, zowel klein als groot. De kleinste zwembaden zouden eventueel ook op een balkon kunnen worden geplaatst, alhoewel het zeer belangrijk is dat het draaggewicht ervan niet wordt overschreden. Een rond zwembad van Intex is extra kindvriendelijk omdat het in tegenstelling tot de rechthoekige varianten geen hoeken heeft. Kinderen kunnen zich zo dus op geen enkele manier bezeren.

De verschillende verkrijgbare modellen

Wil je een rond Intex zwembad aanschaffen? Dan is er voldoende te kiezen. De Amerikaanse fabrikant vervaardigt zijn zwembaden namelijk in diverse modellen. Het eenvoudigste model is de Intex Easy Set Pool, die voorzien is van een opblaasbare rand en makkelijk op te zetten is. De Intex Metal Frame Pool is een extra stevig model en de Intex Prism Frame Pool is het nieuwste ronde frame zwembad van het merk, uiteraard voorzien van een liner van 3 lagen pvc.

Het gebruik van een pomp

Heb je een rond zwembad van Intex aangeschaft, dan wil je daar ongetwijfeld zo lang mogelijk van genieten. Om je zwembad zelf en het water in optimale staat te houden, is het belangrijk om een pomp te gebruiken. In sommige gevallen wordt deze meegeleverd, andere keren dien je deze zelf aan te schaffen. Het is raadzaam om de pomp dagelijks 4 uur te laten werken en op warme zomerdagen nog langer. Onder hogere temperaturen is het voor bacteriën en algen namelijk makkelijker om zich te vermenigvuldigen.

Complete pakketten waarmee je zwembad meteen gebruiksklaar is

Het allerbeste kies je dus voor een rond Intex zwembad inclusief pomp. De kleinere formaten zijn voorzien van een filterpomp, de grotere beschikken doorgaans over een zandfilter omdat deze nog krachtiger weet te reinigen. Sommige zwembaden worden behalve inclusief een pomp ook met een trap, grondzeil en afdekzeil geleverd. Zo heb je alles in één keer in huis om een rond Intex zwembad meteen klaar te maken voor gebruik en er je eerste verfrissende duik in te nemen.