Oxy Pool & Spa waterbehandeling

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
6524
€ 25,95

Oxy Pool & Spa maakt organische verontreiniging van het zwembadwater onschadelijk. Het verwijdert huidvetten, oliën, zonnebrandcrèmes, zweet etc. uit het water. Oxy Pool & Spa kun je regelmatig aan het water toevoegen of gebruiken als 'shock'-behandeling bij troebel water. Groot voordeel is dat Oxy Pool & Spa chloorvrij is, en dus geen chloorlucht of mogelijke huidirritatie tot gevolg heeft.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

BSI Oxy Pool & Spa is geen vervanging van chloor of een zoutwatersysteem, dit blijven noodzakelijke desinfectiemiddelen tegen bacteriën en algen in het zwembadwater. Maar het verhoogt en verlengt de werkzaamheid van chloorproducten, waardoor je er minder van nodig zult hebben.

Oxy Pool & Spa is ook als chloorvrije schokbehandeling te gebruiken wanneer het water (kleurloos) troebel is. Het product verbrandt de vervuiling als het ware met zuurstof. Door zijn unieke samenstelling is het volledig pH neutraal en volkomen veilig voor gekleurde vinylzwembaden. Het werkt bovendien zeer snel, na een kwartier kan er weer gezwommen worden.

Dosering:

  • preventief: 150 g per 10 m³ zwembadwater
  • schokbehandeling: 300 g per 10 m³ zwembadwater
Specificaties
Meer informatie
SKU6524
MerkBSI
ModelOxy-Pool & Spa
Geschikt voorZwembaden en jacuzzi's
Gewicht1 kg
Pakmaat24,4x34,9x31,8
Garantie3 maanden
reviews