Interline Simply Genius Startpakket met navulset

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
38310025
€ 49,95

De allermakkelijkste manier om de kwaliteit van je zwembadwater op peil te houden? Dat is door het Simply Genius Startpakket op de filterpomp aan te sluiten! Dit automatische onderhoudssysteem zorgt voor schoon, helder en veilig water, zonder er een losse chloordrijver bij nodig is. Sluit het systeem eenvoudig aan op uw zwembadpomp en geniet van het kristalheldere water!

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Met dit Simply Genius Startpakket wordt het nóg eenvoudiger het water van je opzetzwembad te onderhouden. Met het startpakket kun je je zwembad op een veilige manier van chloor voorzien. Een losse chloordrijver nodig waar kinderen onverhoeds mee kunnen spelen. De unieke samenstelling van de tablet zorgt er voor dat het water van zwembaden tot 10.000 liter wel een week lang schoon een helder blijft. Het mooie is dat pakket ook gelijk alles is wat je nodig hebt, extra pH- of chloormiddelen zijn overbodig!

Het Simply Genius onderhoudssysteem kan zowel op een Ø 32 als 38 mm aansluiting worden geïnstalleerd. De verpakking bevat een standaard meegeleverde cartridge + 4 extra cartridges om na te vullen.

Specificaties
Meer informatie
SKU 38310025
Merk Interline
Model Simply Genius Startpakket + Refill Cartridges
Geschikt voor Opzetzwembaden tot 10.000 liter
Pakmaat 38 x 36 x 8 cm
Gewicht 1 kg
Garantie 3 maanden
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Interline Simply Genius Startpakket met navulset
Uw waardering