Interline Simply Genius Startpakket

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
38310015
€ 44,95

De allermakkelijkste manier om de kwaliteit van je zwembadwater op peil te houden? Dat is door het Simply Genius Startpakket op de filterpomp aan te sluiten! Dit automatische onderhoudssysteem zorgt voor schoon, helder en veilig water, zonder er een losse chloordrijver bij nodig is. Sluit het systeem eenvoudig aan op uw zwembadpomp en geniet van het kristalheldere water!

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Met dit Simply Genius Startpakket wordt het nóg eenvoudiger het water van je opzetzwembad te onderhouden. Met het startpakket kun je je zwembad op een veilige manier van chloor voorzien. Een losse chloordrijver nodig waar kinderen onverhoeds mee kunnen spelen. De unieke samenstelling van de tablet zorgt er voor dat het water van zwembaden tot 10.000 liter wel een week lang schoon een helder blijft. Het mooie is dat pakket ook gelijk alles is wat je nodig hebt, extra pH- of chloormiddelen zijn overbodig!

Het Simply Genius onderhoudssysteem kan zowel op een Ø 32 als 38 mm aansluiting worden geïnstalleerd. Er wordt standaard 1 cartridge meegeleverd, een navulset bestel je hier.

Specificaties
Meer informatie
SKU38310015
MerkInterline
ModelSimply Genius Startpakket
Geschikt voorOpzetzwembaden tot 10.000 liter
Gewicht710 g
Pakmaat38 x 36 x 8 cm
Garantie3 maanden
reviews