Comfortpool Chloor Starterspakket - groot

Bezig met laden...
Waardering:
88% of 100
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
CP-54011
€ 44,95

Het zuiver houden van zwembadwater kan een hele klus zijn. Daarom is er dit basispakket waarmee je zwembadwater voorziet van chloor en zo schoon en helder houdt. Deze Comfortpool Starterskit is geschikt voor de kleinere zwembaden (tot 15.000 liter) en bestaat uit chloortabletten, een chloordrijver, teststrips voor de waterkwaliteit, pH-min vloeistof voor het verlagen van de ph-waarde en een informatiekaart voor de waterbehandeling.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Met dit complete pakket kun je zwembadwater zeer gemakkelijk zuiver en hygiënisch houden. Dit pakket is geschikt voor elk zwembad tot 15.000 liter en bevat:

✓ 1 kg langzaam oplossende chloortabletten van 20 gram. Met deze chloortabletten breng je het chloorgehalte eenvoudig en snel op het juiste peil;
✓ PH-min vloeistof voor het verlagen van de ph-waarde. Om het chloor goed te laten werken is het belangrijk dat het pH gehalte juist is;
✓ Een chloordrijver;
✓ Testmateriaal om de pH-waarde en het chloorgehalte van het zwembadwater te meten;
✓ Informatiekaart over zwembadwaterbehandeling. Gedetailleerde informatie over het behandelen van het jacuzziwater op A4 formaat. 

Let op: Houdt chemicaliën zoals chloortabletten buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruik niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

 

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-54011
Kleur van het productMeerkleurig
MerkComfortpool
ModelStarterset zwembadreiniging Large
Geschikt voorbaden tot 15.000 liter
Gewicht2,5 kg
Afmetingen (LxBxH)32 x 17 x 15 cm
Pakmaat32 x 17 x 15 cm
Garantie1 jaar
Reviews 9
Klantenreviews

Reviews 1 to 3 of 9 total

Pagina
Toon per pagina

Reviews 1 to 3 of 9 total

Pagina
Toon per pagina