Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
57266EU
Aanbiedingsprijs € 160,00 Normale prijs € 225,00

Heerlijk met je vrienden genieten op het water? Dat kan nu met dit enorme opblaasbare lounge eiland! Je kunt namelijk met je vrienden heerlijk dobberen op het water in deze Mega Eenhoorn! Je kunt je drankjes lekker meenemen, er zitten 4 bekerhouders in én een ingebouwde koelbox... koele drankjes gegarandeerd! Met wie ga jij deze zomer genieten?

Direct leverbaar
Productinformatie

Intex

Het Intex opblaasbare Eenhoorn Eiland is maar liefst 5 meter lang en 3 meter breed... genoeg zitplaats voor jou en je vrienden dus! Extra fijn is de bodem van het lounge eiland, deze is namelijk gemaakt van gaasmateriaal. Hier staat dus altijd een laagje water in waar jij lekker met je voeten in kunt bungelen...heerlijk verfrissend!

Het opblaasbare eiland is voorzien van een opblaasbaar platform, waarlangs je gemakkelijk in- en uit de eenhoorn kunt klimmen. Dit platform kun je er eventueel ook vanaf halen. Rondom de unicorn zitten verschillende handvatten en een grijpkoord. Handig om aan vast te houden als je voor wat verkoeling het water in bent gedoken! Ook kun je met deze handvatten het Eenhoorn lounge-eiland makkelijk optillen en en verplaatsen.

Het opblaasbare Eenhoorn Eiland wordt geleverd met een anker. Dit is een zak die je kunt vullen met water of zand, en via een touw verbonden is aan het mega lounge eiland. Het anker zorgt ervoor dat de eenhoorn niet langzaam naar Engeland drijft terwijl jij rustig aan het chillen bent.

Het Intex Unicorn Party Island is is gemaakt van 0,50 mm vinyl, van zeer stevige kwaliteit. Bovendien wordt er een stukje reparatiemateriaal meegeleverd zodat je een eventueel gaatje snel een eenvoudig kunt plakken.

Specificaties
Meer informatie
SKU 57266EU
Merk Intex
Model Unicorn Party Island
Gewicht 22,4 kg
Afmetingen (LxBxH) 198 x 132 x 68 cm
Afmeting verpakking 48 x 29 x 62 cm
Reparatiestukje Ja
Garantie 1 jaar
Materiaal product 0,50 mm vinyl
Reviews