Intex Reef Rider snorkelset

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
55657
€ 24,25

Duik onder water met de Intex Reef Rider snorkelset, bestaande uit een duikbril, snorkel én zwemvliezen. Met de Intex Reef Rider snorkelset ben je helemaal klaar om de wereld onder het wateroppervlak te ontdekken.

De Intex Reef Rider snorkelset is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar, de flippers zijn geschikt voor de schoenmaten 41 t/m 45.

Productinformatie

Intex - Sport series

De Intex Reef Rider duikbril heeft twee zeer bestendige lenzen van polycarbonaat, voor extra veiligheid. De randen rondom zijn gemaakt van hypoallergeen, thermoplastisch rubber. Dit is zacht en flexibel materiaal waardoor het duikmasker comfortabel zit. Ook sluit de duikmasker hiermee goed aan op het gezicht, wat voorkomt dat er water in de duikbril loopt.

Het ontwerp van de snorkel is sterk, praktisch en comfortabel. Het flexibele mondstuk van thermoplastisch rubber is extra zacht voor een comfortabele fit. De vorm van de snorkel volgt de contouren van het hoofd, en met de wijde diameter van de buis is het gemakkelijk in- en uitademen. Bovenop de snorkel zit een bescherming die voorkomt dat er water van bovenaf de snorkel in kan lopen.

De Intex flippers zijn gemaakt van polymeer met een hoge dichtheid, en dit maakt ze supersterk en flexibel. De snorkelvinnen hebben een open voetontwerp met een verstelbaar bandje voor een optimale pasvorm. Het blad van de flipper heeft een uniek design, voorzien van kanaaltjes. Dit zorgt voor minder weerstand in het water en meer snelheid.

De Intex Reef Rider snorkelset is volledig latexvrij en vrij van ftalaten (weekmakers).


Latex FreeLatex Free

Dit product is gemaakt van hypoallergeen materiaal, wat mogelijke irritatie of allergische reacties veroorzaakt door latex voorkomt.


Splash GuardSplash Guard

De snorkel is voorzien van een 'splash guard', een extra bescherming tegen water dat via de bovenkant in de snorkel loopt.

Specificaties
Meer informatie
SKU55657
MerkIntex
ModelReef Rider Sports Set
Geschikt voorSchoenmaat 41 t/m 45
Pakmaat0x20,36x17,81
Gewicht1,6 kg
Garantie1 jaar
Reviews