Alle zwembaden

Alle zwembaden

Wil je op warme dagen heerlijke kunnen genieten in je eigen tuin? Ga dan voor een zwembad in de tuin! Heerlijk om in af te koelen, lekker om in te zwemmen, leuk om in te spelen; met een zwembad in de tuin is je zomer compleet. Op Zwembadgigant vind je alle mogelijke Intex zwembaden voor in je tuin, van opblaasbadjes voor de allerkleinste zwemmers tot grote en luxe opzetzwembaden.

Producten 1-30 van 118

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen
  • De beste merken op het gebied van opblaasbaden of opzetzwembaden zijn Intex en Bestway. Qua assortiment en prijs doen ze niet voor elkaar onder, maar de kwaliteit van Intex zwembaden ligt net iets hoger, zeker bij de zwembaden met een metalen frame. Op Zwembadgigant vind je het complete assortiment Intex zwembaden.
  • Een zwembad kan je zo duur maken als je zelf wilt. Kleine opblaasbadjes zijn er al voor slechts een paar euro. Wil je een zwembad langer laten staan? Een hele zomer lang bijvoorbeeld? Dan kom je uit bij de frame zwembaden, deze zijn er in verschillende prijsklassen. Een Klein Frame zwembad van bijvoorbeeld 220 x 150 cm kost ongeveer 50 euro, terwijl een heel groot en luxe Ultra Frame zwembad ongeveer 1500 kost. Kortom, je kunt het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.
  • Dat hangt af van het type zwembad en hoe je het gebruikt. Een opblaasbadje kun je een paar dagen laten staan, hierna moet je het water verversen. Een opzetzwembad is juist bedoeld om langer te laten staan. Je kunt het water ook het hele seizoen in het zwembad laten zitten, mits je het goed onderhoud met een filterpomp en zwembadchemicaliën zoals chloor om schadelijke bacteriën en algen te doden.
  • Een filterpomp is de basis voor een schoon zwembad, en essentieel wanneer je jouw zwembad voor langere tijd wilt gebruiken, bijvoorbeeld een hele zomer lang. Zeker bij de grotere zwembaden is een filterpomp dus een absolute must. Een filterpomp filtert vuildeeltjes en dode algen uit het water, en houdt het water constant in beweging. Door deze watercirculatie krijgen algen en schimmels minder kans om zich te ontwikkelen, deze groeien namelijk het beste in stilstaand water.
  • Onbehandeld zwembadwater kun je gewoon in de tuin kieperen, je kunt er de plantjes mee water geven of gras mee sproeien. Wanneer je chemicaliën zoals chloor aan het zwembadwater hebt toegevoegd is dit schadelijk kun je het niet zomaar in de tuin lozen. De beste optie is dan om het water in het riool te laten lopen, via een slang richting bijvoorbeeld een put aan de straat of het afvoerputje in de tuin.
Gobbo FAQ

Alle zwembaden

Wanneer je op zoek bent naar een zwembad voor in de tuin ben je bij Zwembadgigant aan het juiste adres. We hebben zwembaden in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Kleine opblaasbadjes voor kinderen om heerlijk in rond te spetteren, grote opzetzwembaden voor een zomer lang zwemplezier, en zelfs opblaasbare jacuzzi’s om heerlijk in te ontspannen. Zoek je een zwembad? Dan vind je het hier.Opblaasbare zwembaden

Opblaasbare zwembaden

Wil je op warme dagen genieten van wat verkoeling? Met een opblaasbaar zwembad heb je in een handomdraai een zwembad in de tuin staan. Je pompt het op, vult het met water en de pret kan beginnen! Opblaasbare zwembaden zijn er in verschillende maten, van hele kleine spetterbadjes geschikt voor peuters tot hele grote opblaaszwembaden, en alles er tussenin. Bekijk eerst hoeveel ruimte je hebt, welke maat zwembad kun je kwijt? En wil je het alleen op hete zomerdagen gebruiken en daarna weer opbergen? Of wil je het wat langer laten staan, en er de hele zomer van kunnen genieten? In dat geval heb je een opblaasbaar zwembad met een filterpomp nodig, zoals bijvoorbeeld een Intex Easy Set zwembad.Opzetzwembaden

Opzetzwembaden

Een opzetzwembad is een zwembad met een stalen frame. Je zet het zwembad aan het begin van de zomer op, en het kan de hele zomer blijven staan. Zo geniet je een zomer lang van een zwembad in de tuin! Opzetzwembaden zijn er in kleine maten van bijvoorbeeld 220 x 150 cm, maar ook in hele grote maten. Het grootste Intex Ultra Frame zwembad is bijna 10 meter lang. Ga je voor een opzetzwembad, dan heb je keuze uit verschillende uitvoeringen. De meest basic modellen zijn de Metal Frame baden, deze zijn het eenvoudigst en voordeligst in prijs. De Prism Frame modellen zijn wat steviger en meer luxe, de Ultra XTR Frame baden zijn de absolute top qua stabiliteit, duurzaamheid en luxe.


 

Wat heb ik nodig voor een zwembad in de tuin?

Zet je een kleiner opblaaszwembadje in de tuin, dan heb je eigenlijk alleen een opblaaspomp en water nodig. Na een paar dagen vervang je het water of kiep je het leeg en berg je het op. Kies je echter een groter zwembad dat je voor langere tijd wilt laten staan dan zijn er een paar accessoires die essentieel zijn om het zwembadwater schoon te houden, zodat het veilig blijft om in te zwemmen. De belangrijkste zijn deze 3:

  1. Een filterpomp, deze filtert het water schoon en houdt het in beweging.
  2. Een desinfectiemiddel, zoals chloor of een zoutwatersysteem, om algen, bacteriën en schimmels in het water te doden
  3. Een afdekzeil, om te zorgen dat er geen vuil in het water valt.

Andere accessoires zijn niet essentieel, maar wel aan te raden. Ze maken de zwembadervaring makkelijker en compleet. Denk dan bijvoorbeeld aan een zwembadtrapje, een zachte ondervloer of reinigingsmiddelen als een schepnetje of zwembadstofzuiger.