Opblaasbaar bubbelbad

Een opblaasbaar bubbelbad zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of krachtige massagestralen. De Intex PureSpa opblaasbare bubbelbaden zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Je kunt het bubbelbad opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de ingebouwde opblaaspomp is zelf oppompen of opblazen niet nodig. De filterpomp houdt het water schoon, samen met de chloordrijver of het zoutwatersysteem. dus het enige wat jij hoeft te doen is… genieten!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opblaasbaar bubbelbad

Een opblaasbaar bubbelbad zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of krachtige massagestralen. De Intex PureSpa opblaasbare bubbelbaden zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Je kunt de opblaasbare hottub opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de ingebouwde opblaaspomp is zelf oppompen of opblazen niet nodig. De filterpomp houdt het water schoon, samen met de chloordrijver of het zoutwatersysteem. dus het enige wat jij hoeft te doen is… genieten!Opblaasbaar bubbelbad met bubbels

 

Intex Opblaasbaar bubbelbad

De Intex PureSpa Bubble Massage serie bestaat uit opblaasbare bubbrlbaden met een bubbelfunctie. Uit kleine openingen komen duizenden verwarmde bubbels borrelend omhoog stromen voor een ontspannende, therapeutische massage. De Intex Bubbelbaden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, verschillende kleuren, en in een vierkante of ronde vorm. Kies voor de meest goedkope bubbelbaden of ga juist voor de luxe variant met extra luxe accessoires. Elke Opblaasbaar bubbelbad is verkrijgbaar in een 4-persoons en 6-persoons uitvoering


Intex Opblaasbare Bubbel & Jet Spa

De Intex PureSpa Deluxe serie is de meest luxe lijn opblaasbare bubbelbaden. De Intex deluxe bubbelbaden hebben naast de bubbelstand ook krachtige jetstralen die vanuit de zijkant van het bubbelbad stromen en zorgen voor een extra massage. Bovendien zijn deze deluxe bubbelbaden uitgerust met een zoutwatersysteem, waardoor je geen chloor nodig hebt. Het zoutwatersysteem werkt volledig automatisch en zorgt voor een bubbelbad vol schoon water zonder dat jij er omkijken naar hebt.


Opblaasbjacuzzi met jet-stralen

 Opblaasbare jacuzzi met Fiber-Tech technologie

 

Fiber-Tech® constructie voor stevige wanden

De wanden en bodem van de alle Intex opblaasbare jacuzzi's zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat je op de rand kunt zitten zonder dat hij inzakt.


Heerlijk warm water, tot 40°C in je opblaasbare bubbelbad

In de motorunit die aan de Intex PureSpa opblaasbare bubbelbaden vastzit, zit tevens het verwarmingselement. Deze warmt het water in de opblaasspa op tot een heerlijk comfortabele temperatuur. Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel en kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C.


Intex PureSpa Deluxe opblaasbare jacuzzi

 Opblaasjacuzzi met filterpomp

 

Opblaasbare bubbelbad met Ingebouwde filterpomp

De Intex opblaasbare bubbelbaden zijn allemaal voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Bij elke opblaasbare bubbelbad krijg je twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er altijd een aantal extra bij te bestellen.