Interline Vlokkingsmiddel 2,5 liter

Bezig met laden...
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
52881110
€ 8,95

Om het fijne zwevende vuil uit uw zwembad te filteren kunt u een vlokkingsmiddel gebruiken. Dit is een bindmiddel dat aluminiumvlokken in het water vormt. Deze vlokken trekken de zwevende vuil deeltjes aan. De vlokken worden vervolgens met het vuil in het zandfilter uit het water verwijderd.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Intex

Met deze Anti Alg vloeistof van Interline voorkomt en bestrijdt u de groei van alg in uw zwembad. Deze vloeistof is bovendien handig voor de overwinter van uw bad.

Om het fijne zwevende vuil uit uw zwembad te filteren kunt u een vlokkingsmiddel gebruiken. Dit is een bindmiddel dat aluminiumvlokken in het water vormt. Deze vlokken trekken de zwevende vuil deeltjes aan. De vlokken worden vervolgens met het vuil in het zandfilter uit het water verwijderd. Het is ook mogelijk de grove vlokken met aangehecht vuil met een bodemstofzuiger uit het zwembad te verwijderen.

Deze Vlokker van Interline wordt geleverd in een jerrycan van 2,5 liter. U doseert de vlokker in de skimmer of overloopgoot. Om licht zwevend vuil aan te pakken gebruik u tot 30 milliliter Vlokkingsmiddel per m³. Bij hardere vervuiling 50 ml Vlokker per m³ zwembadwater toevoegen. Deze behandeling herhaalt tot het water helder ziet. Zonder zandfilter 100 ml Vlokker per m3 zwembadwater over de oppervlakte verdelen. Zo nodig vermengen met water om het verdelen te vergemakkelijken.

Wilt u meer informatie over het doseren van dit Interline vlokkingsmiddel, bekijk dan hier het doseerschema.

 

Let op: Houdt zwembad chemicaliën zoals Anti Alg vloeistof buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruiken niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

Specificaties
Meer informatie
SKU52881110
MerkInterline
ModelVlokkingsmiddel 2,5 liter
Geschikt voorZwembaden
Afmetingen (LxBxH)2,5 liter
Pakmaat10,5 x 15 x 22 cm
Garantie3 maanden
Reviews