Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
58786EU
€ 34,95

Wauw! Dit luchtbed geeft je vleugels! Vliegensvlug naar het strand en XXL genieten! Dankzij de handvatten kun je je vleugels makkelijk meenemen en rol je er niet vanaf tijdens het dobberen.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Intex

Deze prachtige Angel Wings hebben een afmeting van 251 x 160 cm en zijn gemaakt van stevig vinyl met een dikte van 0,30 mm. Met het luchtbed wordt een stukje reparatiemateriaal meegeleverd.


The Global Angel Wings Project


The Global Angel Wings Project


Colette Miller startte in 2012 het Global Angel Wings Project, in de straten van Los Angeles, the City of Angels. De Angel Wings werden geschilderd om mensen eraan de herinneren dat wij de engelen van deze aarde zijn. De Angel Wings zijn interactieve openbare kunst, waar mensen foto's mee maken en zo onderdeel worden van het kunstwerk. Het eerste paar Wings was gewoon street art, maar de reacties waren onmiddellijk zo spontaan en positief, van allerlei soorten mensen van allerlei achtergronden dat Colette inmiddels wereldwijd talloze vleugels heeft geschilderd - Kenia, Australië, Frankrijk, Taiwan, Cuba en nog veel meer landen... De vleugels zijn vrij voor de wereld en niemands bezit, zelfs niet van Colette.Specificaties
Meer informatie
SKU 58786EU
Merk Intex
Model Angel Wings Mat
Pakmaat 30,53x35,62x11,45
Gewicht 3,475
Afmetingen (LxBxH) 251 x 160 cm
Afmeting verpakking 36 x 11 x 30 cm
Reparatiestukje Ja
Garantie 1 jaar
Materiaal product 0,30 mm vinyl
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Angel Wings luchtbed
Uw waardering