Bovenwaterspeelgoed

Producten 1-30 van 113

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Dobberen op een flamingo of drijven op een luchtbedje, veel keuze in het bovenwaterspeelgoed

Als je aan bovenwaterspeelgoed denkt, dan denk je aan speelgoed wat drijft op het water of wat boven water te gebruiken is. Bovenwaterspeelgoed bestaat uit veel verschillende vormen, kleuren en designs. Ga je bijvoorbeeld voor een opblaasbaar dier zoals een haai of een toekan, of vind je het leuker om rond te dobberen in het water op een luchtbedje of een zwemband? Hierin is genoeg keuze!


Veiligheid in het water met bovenwaterspeelgoed

Veiligheid staat voorop, daarom is het belangrijk om gebruik te maken van opblaasbare zwembandjes of een zwemvest wanneer je kleintje in het water speelt. Ook met zwembandjes om is het mogelijk om rond te dobberen op een opblaasbare zwaan, die extra veiligheid geeft je toch een zeker gevoel.


Voor welke leeftijd is het bovenwaterspeelgoed?

In principe zit hier geen leeftijd aan vast, maar kan iedereen gebruik maken van het speelgoed. Wel zit er verschil in het speelgoed als het om grootte gaat, sommige zwembanden zijn bijvoorbeeld bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar omdat deze net iets ruimer zijn. Kleinere opblaasbare dieren zijn dan weer voor kindjes vanaf 3 jaar. Op een drijvend Canopy Eiland kun je met je beste vrienden chillen op een zonnige dag, en wil je hierbij nog van koele drankjes genieten? Daar bestaat zelfs een opblaasbare koelbox voor die blijft drijven in het water! Met de keuzeopties links op de pagina kun je kiezen voor welke leeftijd je bovenwaterspeelgoed zoekt, zo worden de geschikte opties weergeven.


Is het bovenwaterspeelgoed makkelijk op te blazen?

Het speelgoed is makkelijk en snel op te blazen, hierbij raden wij een hand- of voetpomp, of een elektrische opblaaspomp aan. Het opblazen kost maar enkele minuten tijd waardoor je snel het water in kunt duiken en plezier kunt maken met het speelgoed. Ook is het weer gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.