Zwembad luchtbedden

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ronddobberen op een zwembad luchtbed voor ultieme ontspanning

Of je nu een zwembadluchtbed wilt om lekker op te relaxen, of om mee te spelen, groot of klein, de keuze is reuze! Van vrolijke flamingo’s tot handige luchtbedden met ingebouwde bekerhouders. Met een leuk en vrolijk zwembad luchtbed is het zeker een feestje!


Zwembadluchtbedden met een vrolijk design

In ons assortiment hebben we de klassieke zwembadluchtbedden met een vrolijk kleurtje, luchtbedden met een speciaal thema, of waterluchtbedden met een leuning om lekker op te loungen. Voor elk wat wils. Dobber rond op een opblaasbaar dier, een opblaasbare pizzapunt of een opblaasbare roos. Een loungeluchtbed is vaak voorzien van bekerhouders, ideaal om jouw koele drankje op een zomerse dag in te bewaren, zo heb jij tijdens het ronddobberen altijd wat te drinken bij de hand.


Voor welke leeftijd is een zwembad luchtbed geschikt?

Waterluchtbedden zijn er voor verschillende leeftijden, ze zijn er al voor leeftijden vanaf 3 jaar. In het keuzemenu links op onze pagina kun je aanklikken voor welke leeftijd je een luchtbed zoekt.


Wat is het verschil tussen een waterluchtbed of een waterhangmat?

Een waterluchtbed drijft op het water en je ligt boven water als je ronddobbert. Een waterhangmat drijft met de buitenste opblaasbare rand natuurlijk ook op het water, maar het liggedeelte is hierbij veranderd in een net waardoor je als het ware wat meer in het water ligt. Dat zorgt niet alleen voor extra ontspanning, maar ook voor extra verkoeling op een warme dag.