Voetpompen

Een product oppompen gaat met een voetpomp heel makkelijk, doordat je rechtop blijft staan en met je voet de pomp indrukt, zodat er lucht in het product komt. Ideaal dus als jij je opblaasbare zwembad of waterluchtbed vlug wilt oppompen en gebruiken. De voetpompen zijn voorzien van verschillende opzetstukjes waardoor er altijd eentje passend is voor het ventiel van jouw opblaasbare product.

Met een voetpomp is jouw product binnen enkele minuten klaar voor gebruik

Een voetpomp is een handig hulpmiddel om vanuit staande positie een opblaasproduct op te blazen. Of je nu een waterluchtbed, een zwembadje of een opblaasbare flamingo wilt oppompen, met de meegeleverde opzetstukjes past het altijd. De voetpompen zijn verkrijgbaar als klein en groot model, de kleine modellen zijn vooral geschikt voor de kleinere opblaasproducten en een groot model voetpomp is handig om te gebruiken bij bijvoorbeeld een opblaasbaar zwembadje. Een voetpomp is voorzien van een geribbelde structuur aan de bovenkant zodat je voet er niet zomaar vanaf glijdt tijdens het gebruik. Ook is het mogelijk om het product weer leeg te zuigen zodat alle lucht uit het product gaat en je dit na gebruik weer kunt opbergen.


Handig om mee te nemen

Als je een dagje naar het strand of het zwembad gaat kan een waterluchtbed of ander opblaasbaar zwembadspeelgoed natuurlijk niet ontbreken! Toch heb je niet altijd zin of tijd om het product met de mond op te blazen, daarom is het extra makkelijk als je hiervoor een voetpomp kunt gebruiken. Met een voetpomp wordt zowel bij de beweging naar beneden als naar boven lucht in het product geblazen. De voetpompen zijn verkrijgbaar als klein en groot model. De kleine voetpompen nemen niet veel ruimte in beslag en zijn erg licht van gewicht, dit is daarom het ideale formaat om mee te nemen. Stop hem in je tas bij je andere spullen en je hebt altijd een hulpmiddel bij voor het opblazen van de producten, hoe handig is dat!