Opblaaspomp zwembad

Kies ervoor om je opblaasbare product met een opblaaspomp op te blazen, zo ben je binnen enkele minuten klaar om op een zonnige dag gebruik te kunnen maken van jouw opblaasbare speelgoed, je waterluchtbed of je opblaasbare zwembad. Handig , snel én ook nog eens makkelijk om mee te nemen!

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een opblaaspomp is onmisbaar voor je opblaasbare product

Wil je je opblaasbare zwembad of een ander opblaasbaar product opblazen? Dan kun je dit eenvoudig doen met een hand- of voetpomp of door middel van een elektrische luchtpomp. Wanneer je een elektrische luchtpomp gebruikt is je opblaasbare product al binnen enkele minuten opgeblazen, je sluit de pomp aan op het product en de pomp blaast het product verder op met maar één druk op de knop.


Eenvoudig en snel oppompen met een elektrische opblaaspomp

Opblaaspompen zijn er in verschillende soorten en maten. Als je kiest voor een elektrische luchtpomp kun je kiezen voor een pomp met een 12V aansluiting, dit is natuurlijk ideaal wanneer jij een dagje weg gaat met de auto en je een opblaaspomp nodig hebt. Op deze manier heb je niet speciaal een stopcontact nodig, zoals je dat bij een luchtpomp met 230V aansluiting wel nodig hebt. Ook hebben we elektrische opblaaspompen in ons assortiment die op batterijen werken of oplaadbaar zijn. Een elektrische pomp is geschikt voor elk opblaasbaar product.


Je product opblazen met een handpomp

Handpompen zijn de meest verkochte pompen uit ons assortiment. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn voorzien van verschillende opzetstukjes zodat het altijd past op jouw opblaasproduct. Bij een handpomp moet je wel iets meer moeite doen dan wanneer jij gebruik maakt van een elektrische pomp of een voetpomp, maar een voordeel is dat ze licht van gewicht en compact zijn om mee te nemen als je een dagje weg gaat.


Met een voetpomp is jouw product binnen enkele minuten klaar voor gebruik

Een voetpomp is een makkelijke pomp waarmee jij je product snel kunt opblazen. Of je nu een waterluchtbed, een zwemband of een opblaasbare flamingo wilt oppompen, met de meegeleverde opzetstukjes past het altijd. De voetpompen zijn verkrijgbaar als klein en groot model, de kleine modellen zijn vooral geschikt voor de kleinere opblaasproducten en een groot model voetpomp is handig om te gebruiken bij bijvoorbeeld een opblaasbaar zwembadje. Ook is het mogelijk om het product weer leeg te zuigen zodat alle lucht uit het product gaat en je dit na gebruik weer kunt opbergen.