Intex Spa 6-persoons

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop. De Intex opblaasbare spa's zijn voorzien van heel veel kleine bubbeljets, waaruit verwarmde bubbels omhoog komen borrelen. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden masserende bubbels... de Intex opblaasbare spa's staan garant voor optimale ontspanning!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een 6-persoons Intex Spa: ultiem ontspannen met familie en vrienden

Met een 6-persoons Intex Spa geniet je in je eigen achtertuin van ultieme luxe. Een keuze voor deze spa betekent een keuze voor kwaliteit én voldoende ruimte om met het gezin of een groep vrienden te ontspannen. Er bestaan verschillende modellen, die onder te verdelen zijn in twee categorieën: bubbelbaden met bubbels en bubbelbaden met bubbels en massagestralen. Voor welke je ook kiest, één ding is zeker: met Intex haal je een ware eyecatcher naar je achtertuin. Je kunt de Spa's instellen op een temperatuur tussen de 20 en 40 graden Celsius.

Spa's met maximaal gebruiksgemak

Kies je voor een Intex Spa voor 6 personen, dan hoef je weinig te doen alvorens het echte genieten kan beginnen. Je hoeft het bubbelbad niet zelf op te pompen. Terwijl jij je zwemkleding alvast aantrekt, zorgt de pompunit ervoor dat het bad wordt opgeblazen. Ook het schoonhouden van het water in de Spa is een peulenschil. Bij de meeste Spa's zorgen de filterpomp en de chloordrijver voor de reiniging. Sommige varianten hebben een alternatief zoutwatersysteem.

Wat is het verschil tussen bubbels en massagestralen?

In een 6-persoons Intex Spa is het volop genieten. Alle spa’s van dit merk beschikken over de bubbeloptie. Het aantal bubbeljets dat aanwezig is, bepaalt de hoeveelheid. Bubbels in het water zorgen voor een extra ontspannende werking. Wil je dat naar een nog iets hoger niveau tillen? Dan kies je voor een 6-persoons Intex Spa die ook nog eens met extra massagestralen is uitgerust. Dankzij deze krachtige stralen geniet je van de ultieme spa-ervaring.

Een 6-persoons Intex Spa met verlichting

Net als je denkt dat het niet completer kan, bewijst Intex het tegendeel. Sommige modellen zijn van interessante extra’s voorzien. Bijvoorbeeld de opblaasbare bubbel spa’s inclusief verlichting. De ledlampen geven een aangenaam licht af, verbruiken beperkte elektriciteit en zijn duurzaam. Een ontspannen sessie in je Intex spa wordt zo in de avonduren nog sfeervoller. Bovendien dienen de lampen ook nog eens een praktisch doel. In het donker maken ze het namelijk makkelijker om de Spa te betreden.

Een Intex Spa voor 6 personen inclusief zoutwatersysteem

Ultiem genieten doe je nu en op de lange termijn enkel wanneer je het water in je bubbelbad schoon weet te houden. Gelukkig heeft Intex ervoor gezorgd dat daar niet veel inspanning voor nodig is. De meeste 6-persoons Intex Spa's zijn voorzien van een chloordrijver voor de reiniging van het water. Wil je niet met chloor werken, bijvoorbeeld omdat dit je ogen irriteert? Dan kies je voor een 6-persoons spa van dit merk met een zoutwatersysteem. Het resultaat? Dezelfde mate van desinfectie, maar zachter water.

Een opblaasbare spa die wel tegen een stootje kan

Iedere 6-persoons Intex Spa is voorzien van een stevige liner en een stabiele opblaasrand. Die laatste is zo stevig, dat je iedereen daar tegelijk met een gerust hart op kunt gaan zitten zonder dat deze inzakt. De Spa heeft zijn stevige constructie te danken aan het hoogwaardige pvc en de polyester vezels waarvan deze is gemaakt. Is de 6-persoons Intex Spa toch iets te groot? Kijk dan eens naar de 4-persoons exemplaren.