Opblaasbare Spa Intex

Ultiem ontspannen met de opblaasbare Spa's van Intex. Laat je wegzakken in het warme water en je wordt omgeven door duizenden verwarmde bubbels. Een hapje en een drankje erbij maken het helemaal af. Spa's zijn een echt luxeproduct. Net als een Intex zwembad is een Intex opblaasbare Spa betaalbaar, en gemakkelijk in elke tuin in te zetten. Ook qua onderhoud zijn de Spa's niet veeleisend. Dat is mooi, want daardoor heb jij meer tijd en rust om van je Spa te genieten!

Toon 4

Genieten van de ontspannende werking van water met een opblaasbare Spa van Intex

Met een opblaasbare Spa van Intex zorg je ervoor dat je jouw geest en lichaam wanneer je maar wilt ultiem kunt laten ontspannen. Niet alleen met behulp van het warme water zelf, maar ook middels de duizenden warme bubbels die een opblaasbare Spa van Intex produceert. De luxe varianten van dit merk zijn zelfs in staat om krachtige massagestralen af te geven. De spa kun je gedurende het grootste deel van het jaar laten staan. De filterpomp zorgt er samen met de chloordrijver of het zoutwatersysteem voor dat het water hygiënisch blijft.

Een Intex spa met een ontspannende bubbelfunctie

De Intex PureSpa Bubbel Spa zijn voorzien van een bubbelfunctie. De spa’s hebben kleine openingen in de bodem, waaruit talrijke bubbels tegelijk naar boven stromen. Dit geeft hetzelfde effect als een therapeutische massage. Helemaal gezien het feit dat de lucht eerst wordt verwarmd voordat deze wordt afgegeven. Er is een opblaasbare Spa van Intex naar ieders smaak. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en vormen.

Een extra luxe opblaasbare Spa van Intex

Wil je jezelf op extra luxe trakteren? Dan kies je niet voor een PureSpa Bubbel Spa, maar voor een PureSpa Deluxe Spa. Deze zijn voorzien van dezelfde bubbelgaatjes, maar daarmee houdt het bij deze exemplaren niet op. Behalve over een bubbelstand beschikken deze spa’s namelijk ook over krachtige jetstralen. Deze stromen uit de zijkanten van het bad en weten je spieren zo extra goed te masseren. Alle luxe varianten zijn voorzien van een zoutwatersysteem, wat het gebruik van chloor overbodig maakt.

Stevige constructies dankzij de Fiber-Tech technologie

Voor ingezakte wanden hoef je met een opblaasbare Spa van Intex niet te vrezen. Niet alleen zijn deze namelijk vervaardigd van drie lagen gelamineerd pvc, ook is de binnenkant gevuld met meer dan alleen lucht. Er lopen duizenden polyester vezels van de ene naar de andere kant. Deze zorgen voor een dusdanige stevigheid, dat je met meerdere personen op de rand van de opblaasspa kunt gaan zitten zonder dat de constructie inzakt.

Genieten van warm water met een temperatuur tot 40 graden

In de zomermaanden stellen de meeste gebruikers van de opblaasbare Spa van Intex de temperatuur in op 37,5 graden. Ongeveer gelijk aan onze lichaamstemperatuur dus. Het verwarmingselement dat zich in de spa bevindt, weet het water snel op de gewenste temperatuur te brengen. 40 graden is het maximum. De temperatuur kun je eenvoudig instellen met behulp van het bedieningspaneel.

Altijd schoon water dankzij de ingebouwde filterpomp

Elke opblaasbare Spa van Intex is voorzien van een ingebouwde cartridge filterpomp. Deze zorgt ervoor dat het water wordt rondgepompt, zodat het zelfs de kleinste vuildeeltjes kan filteren. Dit vuil blijft achter in de cartridge, welke je na een reinigingssessie kunt schoonspoelen. Vrij van bacteriën houd je het water in je eigen spa met behulp van een chloordrijver of -bij de luxere varianten- met een zoutwatersysteem. Zo kun je altijd met een gerust hart ontspannen in jouw opblaasbare Intex zwembad.