Opblaas krokodil

Intex opblaas dolfijnWie droomt er nou niet van om op de rug van een dolfijn door het water te gaan? Neem je opblaasbare dolfijn mee in het zwembad of de zee… waterplezier gegarandeerd! Een opblaas dolfijn is het perfecte opblaasspeelgoed voor in het water.

Opblaaskrododil

Durf jij het aan? Met een krokodil het water in? Deze opblaasbare krokodillen zijn schatjes, en superleuk om mee te spelen of op te drijven.

Grote of kleine opblaaskrokodil

Intex opblaaskrokodillen zijn er in twee verschillende maten: een kleine opblaaskrokodil en een grote opblaaskrokodil. De kleinere variant heeft een afmeting van 168 cm lang en voorzien van één handvat in de nek de krokodil. De grote variant is maar liefst 203 cm lang. Hij is voorzien van twee keer twee handvaten, zodat je er zelfs met twee kindjes tegelijk op kunt zitten. Dubbele pret!

Zwemveiligheid

Veiligheid in het water staat voorop, ook met een opblaaskrokodil. De opblaaskrokodillen van Intex voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (altijd onder toezicht van een volwassene). Alle opblaaskrokodillen hebben stevige handvatten om aan vast te houden zodat kinderen comfortabel en stevig kunnen blijven zitten. De kleine opblaaskrokodil kan een gewicht van 40 kg aan, de grote opblaaskrokodil een maximaal gewicht van 80 kg.

Opblaaskrokodil oppompen

Je kunt een opblaaskrokodil met de mond opblazen, maar ook met een handpomp of voetpomp oppompen. De opblaaskrokodillen hebben standaard ventielen die passen op elke standaard pomp, steek het tuutje van de pomp in het ventiel, en oppompen maar! Zo gepiept. Heb je helemaal geen zin om te blazen of te pompen? Ga dan voor een elektrische pomp, dat werkt helemaal makkelijk.