Opblaas flamingo

Intex opblaas flamingoWil jij heerlijk op een opblaasdier op het water dobberen? En is jouw favoriete opblaasdier een flamingo? Je vindt bij ons allerlei verschillende opblaasflamingo’s, van kleintjes tot hele grote. Klassiek roze opblaasbare flamingo’s of met glitters en met mooie versieringen… we hebben van alles!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Opblaas flamingo

Leuk voor kinderen én volwassenen: een opblaasbare flamingo! Dobber heerlijk rond in het zwembad of de zee op een opblaasflamingo. Zonnetje erbij, voetjes in het water, zonnebril op...


Kleine en grote flamingo’s

Een opblaasbare flamingo is een supertof opblaasdier voor in het water. Maar ga jij voor een kleine flamingo of juist voor een XXL-formaat? In ons assortiment vindt je opblaasflamingo’s in verschillende formaten. Een kleinere opblaasflamingo is ideaal voor in het zwembad in de achtertuin, en handig om mee te nemen. Maar we hebben ook hele grote opblaasflamingo’s: de grootste in ons assortiment is maar liefst 250 cm groot. En een extra grote flamingo zorgt ook voor extra veel plezier!


Een opblaasbare flamingo opblazen

Hoe groter de flamingo, hoe langer je bezig bent deze op te blazen. Alle flamingo’s in ons assortiment kun je natuurlijk opblazen, maar je kunt ze ook oppompen met een handpomp of voetpomp. Alle flamingo’s hebben een standaardventiel en passen daarmee op de alle standaard hand- of voetpompen. Of ga je voor nog meer gemak en een elektrische opblaaspomp?


Extra veilige opblaasflamingo’s

Alle opblaasbare flamingo’s zijn voorzien van twee stevige handvaten. Zo kun je je op het water goed vasthouden. Handig als er wat meer golven zijn of wanneer je vanuit het water op de opblaasflamingo wilt klimmen. Bovendien zijn de handvaten handig als je de flamingo van en naar het water moet dragen.

De opblaasflamingo’s bestaan uit meerdere (meestal twee) afzonderlijke luchtkamers. Dit betekent dat je twee delen van de flamingo los van elkaar moet opblazen. Groot voordeel hiervan is dat wanneer er per ongeluk één luchtkamer lek gaat, het andere deel altijd nog blijft drijven en je iets hebt om aan vast te houden.