Opblaas dolfijn

Intex opblaas dolfijnWie droomt er nou niet van om op de rug van een dolfijn door het water te gaan? Neem je opblaasbare dolfijn mee in het zwembad of de zee… waterplezier gegarandeerd! Een opblaas dolfijn is het perfecte opblaasspeelgoed voor in het water.

Opblaas dolfijn

Een opblaasbare dolfijn: leuk voor kids en iedereen die altijd al op de rug van een dolfijn in de golven heeft willen duiken. Ze zijn er in verschillende formaten, voor kleine kids en voor grote kinderen en volwassen. De opblaas dolfijnen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


Opblaasbare dolfijn met handvaten

Alle opblaasbare dolfijnen in ons assortiment hebben twee handvatten om je goed aan vast te houden. Zo zit je extra stevig en kun je op het gemakje ronddobberen in het zwembad of de zee. Ben je van de opblaasbare dolfijn in het water gevallen? Dan zorgen deze twee handvatten er ook voor dat je weer gemakkelijk boven op de opblaasdolfijn klimt!


Opblaas dolfijn oppompen

Tip! Bestel gelijk een handige opblaaspomp om je opblaas dolfijn mee op te pompen. De opblaas dolfijnen in ons assortiment kun je zelf namelijk zelf opblazen of oppompen met een opblaaspomp. De ventielen passen op elke standaard hand- of voetpomp. Of kies voor een elektrische pomp, voor nog wat extra gemak.