Intex Jacuzzi 4-persoons

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop. De Intex opblaasbare spa's zijn voorzien van heel veel kleine bubbeljets, waaruit verwarmde bubbels omhoog komen borrelen. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden masserende bubbels... de Intex opblaasbare spa's staan garant voor optimale ontspanning!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Toon 2

4-persoons Intex Jacuzzi: het ultieme spagevoel in je achtertuin

Met een 4-persoons Intex Jacuzzi geniet je van die ware spabeleving, zonder je huis te hoeven verlaten. Of beter gezegd: je tuin. Met een bubbelbad van Intex in je achtertuin kun je rekenen op talrijke gezellige, ontspannen momenten met familie en vrienden. Wie zegt daar nu nee tegen? Intex is een gerenommeerd merk dat marktleider is op het gebied van jacuzzi’s. Je kunt dus rekenen op hoge kwaliteit én een gevarieerd aanbod. Uiteraard vind je jouw 4-persoons Intex Jacuzzi bij Zwembadgigant!Opblaasjacuzzi met filterpomp

 

Opblaasbare jacuzzi’s

Het kwalitatief hoogwaardige assortiment van Intex bestaat uit opblaasbare jacuzzi’s: een combinatie van ultiem comfort en optimaal gebruiksgemak. Een opblaasbare jacuzzi kun je opzetten waar je maar wilt, en dankzij de ingebouwde opblaaspomp is zelf oppompen of opblazen niet nodig. Na het seizoen kun je een 4-persoons opblaasbare jacuzzi ook weer eenvoudig leeg laten lopen en opbergen tot een volgend gebruik. Een opblaasbare jacuzzi is dus extra praktisch, flexibel in gebruik en doet qua comfort niet onder voor een vaste jacuzzi.


Intex Bubbel Spa

De Intex massage jacuzzi’s voor 4 personen bevatten maar liefst 120 bubble jets met verwarmde bubbeltechnologie. Uit de kleine openingen stromen zo duizenden verwarmde bubbels omhoog die jou trakteren op een ontspannen, therapeutische massage. Een 4-persoons Intex jacuzzi kun je met de ingebouwde verwarming zelf via het bedieningspaneel op temperatuur (20 tot 40 °C) brengen. Zakt de temperatuur tot 3 graden lager dan de temperatuur die je hebt ingesteld, dan begint de het bubbelbad automatisch opnieuw te verwarmen. Zo kun je altijd genieten van heerlijk warm water.


Opblaasjacuzzi met bubbels


Opblaasbjacuzzi met jet-stralen

Intex Bubbel & Jet Spa

Ben jij op zoek naar de meest luxe 4-persoons Intex Jacuzzi? Dan ga je voor een exemplaar uit de PureSpa Deluxe serie van dit Amerikaanse merk. Deze jacuzzi’s beschikken behalve over een bubbelstand ook over krachtige jetstralen. Vanuit de zijkant van de jacuzzi zorgen zij voor een extra massage. Over het schoonmaken van deze Bubbel & Jet jacuzzi hoef je je geen zorgen te maken; dat regelt het volledig automatische zoutwatersysteem voor je.


Fiber-Tech technologie

Kies je voor een opblaasbare 4-persoons Intex Jacuzzi? Dan kun je rekenen op een stevige constructie, gemaakt van drie lagen dik gelamineerd pvc. Zo is je opblaasbare hottub bestand tegen een stootje en zeer duurzaam. Behalve met lucht zijn de binnenkanten van de wanden gevuld met duizenden polyester vezels, door Intex Fiber-Tech genoemd. Hierdoor zijn de wanden van je 4-persoons Intex Jacuzzi zo stevig, dat je er zelfs op kunt zitten zonder dat deze inzakken.


Opblaasbare jacuzzi met Fiber-Tech technologie