Cartridge filterpomp FuzzyClean 7000 | Duurzaam met filterbolletjes

free deliveryGratis verzending!
fast delivery
default
CP-4411

Van je zwembad genieten lukt het allerbest met gewoon heerlijk schoon en helder water. De Comfortpool FuzzyClean zwembadpomp helpt daar graag een handje bij! De filterpomp pompt het zwembadwater rond en filtert met behulp van filterbollen al het vuil uit het water. Ontdek nu de voordelen voor jou!

 • Efficiënte filtering door filterbollen
 • Filtert 5.500 liter per uur
Handig voor erbij
€ 9,00
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
free deliveryGratis verzending!
Gratis verzending vanaf €50,-
Direct uit voorraad leverbaar
14 dagen niet goed, geld terug garantie
Bestel nu, betaal achteraf
Extra scherp geprijsd
Koop nu veilig met Thuiswinkel waarborg
Eenvoudig retourneren

Koop bij ons met het

Productinformatie

De FuzzyClean filterpompen zijn speciaal voor hét nieuwe filtermedium op de markt gekomen: Filterbollen! Filterbollen zijn praktisch en lichtgewicht, en bovendien uitwasbaar. Ze hebben een hoge vuilopname en zorgen daardoor voor een efficiëntere en energiebesparende zwembadreiniging. Zo kun jij een hoop kosten besparen!

Voordelen
 • Speciaal voor filterbollen, hét nieuwe filtermedium
 • Zeer efficiënte waterfiltratie
 • Zelfaanzuigende pomp
 • Mét voorfilter
 • Eenvoudig aan te sluiten
 • Gemakkelijke, praktische bediening
Details
  • Pompcapaciteit: 5.500 L / uur
  • Max. zwembadinhoud: 27.500 L
  • Aansluiting: Ø 32 / 38 mm
  • Volume filtertank: 25 liter
  • Zwembadslangen meegeleverd: nee
  • Inclusief filtermedium
Filterbollen
  • Deze filterpomp is alleen geschikt voor filterbollen!
        • Benodigde hoeveelheid Filterbollen:

   445 g

  • Deze hoeveelheid filterbollen is al bij de levering inbegrepen!
  • Tip! Bestel extra filterbollen voor jarenlang gebruik.


Comfortpool FuzzyClean filterpomp


Schoon gefilterd zwembadwater


De Comfortpool FuzzyClean filterpomp filtert het zwembadwater schoon. De filtertank van de pomp wordt gevuld filterbollen. Vervolgens wordt het zwembadwater door de tank gepompt en blijft alle viezigheid in de pluizige bolletjes hangen. Vuildeeltjes blijven in de vezels van de filterbollen hangen, en het schone zwembadwater stroomt weer terug naar het zwembad. Bovendien zorgt de pomp ervoor dat het zwembadwater constant in beweging is, waardoor algen, bacteriën en schimmels veel minder kans krijgen om zich te ontwikkelen (deze houden namelijk vooral van stilstaand water).Filterbollen


Deze filterpomp is uitsluitend geschikt voor filterbollen. Filterbollen veel voordelen ten opzichte van filterzand of glasparels. Ze zijn veel lichter, en daardoor handzamer. Filterbollen zorgen tevens voor een efficiëntere zwembadreiniging. Water stroomt makkelijker door filterbollen dan door bijv. zand, en dat vermindert het drukverlies van de pomp. Dat scheelt energieverbruik én -kosten! Controleer de bollen wekelijks en reinig indien nodig. Dit kan middels een zogenaamde 'backwash' of simpele handwas. Door de bolletjes regelmatig te reinigen en jaarlijks 10 à 20% te vervangen zullen de filterbollen jarenlang mee gaan. De filterbollen zijn gemaakt van polyester (PET), niet-toxisch en 100% recyclebaar.


Comfortpool Filterbollen


Comfortpool FuzzyClean 7000 filterpomp


Geschikt voor mijn zwembad?


Of deze pomp geschikt is voor jouw zwembad hangt vooral af van de zwembadgrootte. Een filterpomp moet al het water in 4 à 5 uur kunnen filteren, alleen dan is er genoeg circulatie om het bad schoon te houden. De Comfortpool FuzzyClean 7000 filterpomp is daarom geschikt voor zwembaden tot maximaal 27.500 liter. Let op dat wanneer je zwembadaccessoires op de pomp aansluit, zoals een zoutwatersysteem of zwembadverwarming, dit extra weerstand voor de pomp oplevert. In dat geval zul je misschien een filterpomp met een hogere pompcapaciteit nodig hebben.


Aansluiting op het zwembad


Een filterpomp installeer je tussen de in- en uitlaat van het zwembad. Alle Intex zwembaden hebben óf een 32 mm aansluiting, óf een 38 mm aansluiting. Heeft jouw zwembad een Ø 32 mm aansluiting? Dan kun je de Comfortpool FuzzyClean 7000 zwembadpomp zonder extra onderdelen zo aansluiten. Heb je een zwembad met Ø 38 mm aansluiting? Dan heb je twee Ø 38 mm schroefconnectors nodig, deze worden standaard meegeleverd. Let op, zwembadslangen zijn niet meegeleverd met de pomp, deze dien je er apart bij te bestellen.

Comfortpool FuzzyClean

 

Handleiding

Van de Comfortpool filterpomp is een uitgebreide handleiding beschikbaar. De handleiding wordt meegeleverd met de zwembadpomp, maar is ook online verkrijgbaar.

Klik hier om handleiding te downloaden.

Garantie

De Comfortpool filterpomp heeft een garantietermijn van 1 jaar.

Klik hier voor meer informatie.

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-4411
Kleur van het productBlauw
MerkComfortpool
ModelFuzzyclean 7000
Geschikt voorZwembaden tot 27.500 liter
Gewicht11,1 kg
capaciteitPompcapaciteit: 7000 l/u | doorstroomcapaciteit: 5500 l/u
Afmetingen (LxBxH)60 x 40 x 39 cm
Pakmaat32 x 68 x 46 cm
Garantie1 jaar