Comfortpool solarzeil Ø 488 cm

Bezig met laden...
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
CP-4088
€ 89,95

Het Comfortpool Solarzeil is een makkelijke manier om slim gebruik te maken van de warmte van de zon. Als de zon op het zeil schijnt, wordt het water veel sneller verwarmd dan met een regulier zeil. Zo kunt u al snel van uw zwembad gebruik maken. Naast de verwarmende werking heeft het zeil ook een isolerende werking: het water koelt minder snel af. U kunt dus extra lang van uw zwembad genieten!

Uiteraard zorgt het afdekzeil er ook voor dat er geen vuil in het water terecht kan komen. Daardoor blijft het water schoner en heeft u niet allerhande middelen nodig om de kwaliteit van het zwembadwater op peil te houden. Ook wordt door het zeil verdamping tegengegaan.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

De totale diameter van het zeil is 470 centimeter. Het solarzeil is geschikt voor zwembaden van 488 cm doorsnee. Doordat er aan de randen van het zwembad enkele centimeters vrijgehouden worden, kan het water blijven ademen. Dit komt de kwaliteit van het zwembadwater ten goede.

Het gebruik van het Solar afdekzeil is zeer eenvoudig. U plaatst het met de noppen naar beneden direct op het water van uw zwembad. De dikte van het zeil is 160 micron. Het zeil heeft een mooie afgewerkte rand met ringen.

Al met al haalt u met dit solarafdekzeil een goedkope en milieuvriendelijke manier van zwembadverwarming in huis, zodat u extra lang van het zwembad in eigen tuin kunt genieten!

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-4088
Kleur van het productBlauw
MerkComfortpool
ModelSolar Cover Ø 470 cm
Geschikt voorZwembaden met een diameter van 488 cm
Gewicht3,1 kg
Afmetingen (LxBxH)470 x 470 cm
Pakmaat65 x 25 x 53 cm
Garantie3 maanden
Reviews